2013. szeptember 21., szombat

Hálás vagyok #1.

A hetem egy kicsit nehezen indult, és folytatódott, és záródott is. Ennek persze sok oka volt. Még akkor is nehéz volt, ha nem voltak itthon a gyerekek. Át kellett gondolnom, hogy mi fontos és mi nem az életemben, számot kellett vetnem, és kidobni belőle bizonyos dolgokat, tárgyakat, feladatokat, munkákat, és megkeresni azt, ami tényleg fontos. 
Néha elég vehemens és forró fejű tudok lenni, ha valamiben dönteni kell. De azért átgondolva, egész jó dolgok is kisültek belőle.

Mért is volt jó ez a hét?

A héten ez volt a kedvenc idézetem, ami nagyon tetszik, és ami elgondolkoztatott. Máshogy látni dolgokat, máshogy viszonyulni emberekhez, dolgokhoz.
❤ Nagy Őm délutános volt, így délelőtt sokat voltunk együtt, mindenfélét elintéztünk :) ❤ Kicsit átrendeztem a szobát és a konyhát, és nagyon örültem neki - Zsófi észre is vette, amikor hazajöttünk Katával sokat nevettünk ❤ Zsófiával és Nimróddal minden nap kétszer vagy sokszor telefonáltunk :) sütöttem finom mákos kalácsot, és hazavittem a testvéremnek, aki nagyon örült neki Rendet raktam az asztalomon. ❤ Kicsit rajzolgattam.Új családtaggal bővült a Kánya család - lásd itt. Elutaztunk Szápárra, ami egy kedves kis falu (innen van az EB) ❤ Az Ebről kiderült, hogy nem lány, hanem fiú.❤ Néhány részt láttam a Főnök című sorozatból (krimirajongó vagyok ugyanis :) )❤ Milka csokit ettem (sokat).❤ Új ötlet született meg a fejemben - mint gyermektanulmányi téma (még akkor is, ha azt mondtam, hogy egy darabig nem foglalkozom vele. De az a baj, hogy nem tudom megállni. Mindig zsizseg a fejemben egy csomó ötlet. De egyébként kösz, jól vagyok! :) ❤ Amikor találkoztam a gyerekeimmel, ölelgettük egymást és sok-sok-sok-sok-sok puszit  adtam nekik. Nagyon hiányoztak.❤ Romantikus vacsora Férjjel :) és egy kis romantika ráadásnak
- Viszonylag sokat tudtam aludni ezen a héten

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése