2015. augusztus 10., hétfő

Nincs szabadság...

Pedig nagyon-nagyon vártam :) :) 

Az úgy volt, hogy "szabadságon" leszek a héten, mert a gyermekeim (a két nagyobb) elmennek anyukámékhoz. Legalábbis Zsófia és Nimród.
Úgy terveztük, hogy Pestig felmegyünk, hogy Kata is vonatozzon, meg mindenki metrózzon, de vasárnap reggeltől délig az én édes kisfiam rosszul lett, hányt és semmi ereje nem volt.
Így mi maradtunk, de Zsófia és Apa elmentek Pestig. Apa visszajött, csak Zsófia maradt a mamánál.

Délutánra Nimródkám jobban lett, sőt, ha mondhatom azt, még jobban!
Kicsit sírdogáltunk amiatt, hogy ő itthon maradt, de hát ez van...
Úgy volt, hogy ma elmegyünk orvoshoz, de az orvosunk rendelési ideje hétfőn fél 11-14 óráig van. Ami azért nem érthető számomra, mert sok nála a kisgyermek, és ilyenkor alvásidő van. Ezért mi sem tudtunk elmenni az orvoshoz, hiszen Kata pont ezalatt az idővallum alatt alszik. De majd holnap :) :)

Addig is ki kell majd találni mindenféle izgalmas dolgot Nimródkámnak, amíg mi el nem megyünk mamához.
Nem lesz könnyű feladat...

3 megjegyzés:

  1. Szegénykém :( De azóta már biztos el is felejtette a betegséget, gyerekeknél szerencsére ez gyorsan megy. És legalább tovább bontakozhatott az anya-fia szerelem :) :) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nehezén tùl vagyunk. Voltunk orvosnàl, vèrvételen. Minden eredménye jó, de mègis sokszor panaszkodik arra, hogy fàj a hasa és hànyingere van. Kicsit aggódom, és megyünk majd tovàbb. De előtte elmegyünk anyukàmèkhoz nyaralni. :)

      Törlés
    2. Helyes :) Egyik gyerekünknél ovis korban mi is végigcsináltuk ezt, szerencsére "kinőtte" minden kezelés nélkül, mert nála sem találtak semmit. Jó utat :) Puszi

      Törlés