2016. március 15., kedd

Újrajátszás!

Kedves Mindenki!

Ha emlékeztek, akkor a születésnapomon sorsoltam ki azt a két gyermektanulmányt, amelyet meg lehetett nyerni, és amelyet ez év januárjában hirdettem meg, mondván, hogy a szülinapi ajándékom lesz nektek.
Annak rendje és módja szerint meg is volt a sorsolás, de sajnos csak a kisiskolás anyag jutott el a gazdájához. :)

Az ovisoké még mindig itt van. Nagyon sokáig vártam a nyertesre, de nem jelentkezett. Kerestem több felé, mert nem tudtam, hogy honnan és hol talált rá a blogomra. Hirdettem, jeleztem több fele, hogy ki nyerte (barbazso), de nem jelentkezett, és azóta sem hallottam hírt felőle.

Ez azért kényelmetlen nekem, mert ha valaki jelentkezik egy játékra, és esetleg csak beesik egy blogra, de nem követi utána, esetleg elfelejtheti, hogy jelentkezett.
Nálam nem volt feltétel, hogy a blogom követője legyen, vagy rendszeresen olvasson. Tudom, hogy ez sokszor és sok helyen így működik nyereményjátékoknál, mert mindenki minél több követőt és olvasót szeretne, de én nem így vagyok ezzel. Ha ez így lett volna, akkor megmaradtok az előzőnél, ahol viszonylag tényleg sok "követőm" volt. :) - Persze azért mindig örülök, ha tudom, hogy többen vagytok. Azt is tudom, hogy többen olvastok, mint az jelezve van, mert írtatok néhányan nekem. És ez aranyos, ezért hálás vagyok, és köszönöm.

Tényleg nem volt feltétel. Nem kértem ezt.
De ezért kényelmetlen nekem, mert elvette mások lehetőségét. Annak a lehetőségét, hogy nyerjenek, hogy esetleg hazavigyék ezt a tanulmányt.
Úgyhogy úgy döntöttem, hogy újra meghirdetem ezt, az ovis tanulmányt. Természetesen a játékban csak azok fognak részt venni, akik januárban jelentkeztek a játékra. Mert így fair.

Ha esetleg olyan valaki lesz megint, aki véletlenül vetődött ide, és nem fogja tudni átvenni, akkor a következő rendszer tényleg az lesz, hogy csak olyan között sorsolom ki, akik a blogomat olvassák. Mert az meg úgy igazságos!
 

Ezért, ahogy a blogom jobb oldalán láthatjátok, ezt a tanulmányt 
2016. március 31-én
újra sorsoljuk. 

Köszönöm a türelmet és a megértést!

3 megjegyzés: