2022. november 12., szombat

Ziva cicánk,

aki sok-sok éve velünk van, végre megtette azt a lépést, hogy bejött a házba.
 
    Nagyon sokáig hívtuk, de személyiségéből adódóan nem volt barátságos. Soha. De gondolom, ahogy öregszik, már lelassult kicsit, nem is olyan jól hall már, fázósabb is lett, úgy döntött, néha megpróbálkozik. Mondjuk Ray elég szemtelen ehhez, ő simán besurran. Mondjuk még fiatal, és szemtelen időszakában is van. De az Öreg Hölgy már nem. Eddig sem nagyon engedte nagyon, hogy fotó készüljön róla, és ez is most egy gyorsan elkapott pillanat. De igyekeztem. 
 
    Már nem hoz ajándékba egeret vagy madarat nekünk, szerintem már nem is úgy működnek a reflexei. De szeretjük! Ő a mi legbátrabb macskánk. 
    Nagyon komoly személyiséggel rendelkezik. Mindig határozott volt, tudta, hogy mit akar. Emlékszem, egyszer, míg Pogó kutyánk élt, és próbálkozott a házőrzéssel, amit ő ugyan elhitt, de Ziva igyekezett megtartani a helyes sorrendet a tápláléklánc tetején, csak hogy tudja, ki is a főnök! :), szóval egyszer Pogó rámorgott Férjre. Csak úgy, vagy már nem is tudom, milyen indokból. És akkor a Cicánk megpofozta a kutyát. De úgy rendesen. Onnantól kezdve a kutya is tudta, hogy ki a főnök a háznál.
Ziva nagyon szereti Férjet, hiszen az összes szülését (2) ő vezette le. És azóta hatalmas a ragaszkodás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése