2012. augusztus 28., kedd

Gyermekszobáról

Lefestettük a gyerekek szobájának a falát. Én nem igazán szeretem a túl színes és túl erős színű szobákat. Nálunk mindig minden egyszínű. A gyerekek szobája pedig legtöbbször fehér, mert arra könnyebb ezt-azt felrakni. Még mindig fent van a Micimackós festmény, amit még akkor készítettem, amikor Zsófia született.
Valahogy nincs szívünk megválni ettől a jó kis rajztól.
De szeretem, ha apróságok vannak fent a falon, úgyhogy ezek is készültek. Persze még lesz folytatása, de most ennyire futotta.
Zsófia tulipánokat kapott és szivárványt...
 ... Nimród pedig "forgót és cicabogarat" - ahogy ő hívja.
A szobájukban nincs igazán berendezési tárgy (kicsi a szoba), mert egy nagy szobát vettünk ketté, és elfér a két ágyuk, ami egyébként emeletes ágyként funkcionál, de most kettévettük, hogy ne aludjanak az emeleten. Szeretnék azért valamiféle polcos szekrénykét, ahová a könyveiket, játékaikat lehet pakolni, mert már mindenük nálunk landolt.
De mondjuk egy ilyen polcot is el tudnék képzelni (magamnak). Vagy valakit, aki megcsinálná... Nem fából van, hanem papírból, de nagyon jól néz ki, és erősnek is tűnik.
Persze, az az igazság, hogy nagyon szeretem a lakberendezési újságokat, blogokat. A fehér házak nem tetszenek, amiben minden csupa fehér, én jobban szeretem a természetesebb dolgokat. Úgy szeretnék egyszer megint elmenni az IKEÁ-ba. Mert még csak egyszer voltam. Akkor is autót vettünk, és csak beugrottunk szétnézni... De azért tudnék válogatni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése