2023. július 2., vasárnap

#119 Sorozat - Megzsarolva

 Na, nem olyan régen lazításként megnéztem egy rövid sorozatot. 8 részes. Persze, hogy nyomozós, CIA-s, meg akciós. :) 

Bevallom őszintén, hogy egy kicsit többet vártam. Jól indult, izgalmas, szerintem elég pörgős is lett, néhol még tetszett is. Aztán a végére kicsit ellaposodottnak éreztem, a befejezésnél meg kiakadtam. Tudom én, hogy fent kell tartani az izgalmat, hogy a néző a következő évadra is odaüljön a sorozat elé (én állok, mert vasalás közben nézem), de értitek, ugye?

  

ITT MEGNÉZHETŐ!

A történet:

A CIA egyik újonca egyenesen fejest ugrik a nemzetközi kémkedés veszélyes világába, amikor egy korábbi informátor azzal fenyegetőzik, hogy kiszivárogtatja az ügynökség titkait.

Az újonc egy ügyvéd (Noah Centineo), és szerintem adrenalifüggő. Furcsa dolgokba és kalandokba keveredik, amiben egy orosz gyilkosnő (Laura Haddock) segít neki, aki persze, hogy valaha a CIA informátora volt. Nekem egyébként a csaj volt a legjobb a filmben. 


Voltak benne furcsa jelenetek, amikkel nem igazán tudtam mit kezdeni, de alapvetően egyszer nézhető sorozat. Ha van egy kis időd, és szereted az ilyen típusú sorozatokat, akkor érdemes megnézni. Nem mondom, hogy néha nem véres, de ugye ez egy akció filmtől nem meglepő. 

Van benne minden, ami kell. Barátság, izgalom, kitartás, egymás segítése, ármánykodás, szigorú tekintetű fekete főnök, meleg barát... Semmi nem maradt ki belőle.



Mindenesetre láttam már jobb CIA-s sorozatot.

Fantasztikus!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése