2016. október 1., szombat

Hálás vagyok #38.

Ez a hét, de leginkább a hétvége - csütörtöktől - arról szólt, hogy próbáltuk túlélni a Móri Bornapokat. Több-kevesebb sikerrel.
És persze ez a hét is sok-sok élményt, örömet adott, és persze szomorúságot is, de mivel ez egy hálás bejegyzés, ezért inkább csak azokról írok :)

♥ Edzés újra :) Már nagyon vártam, és nagyon jól esik.♥ Zsófia fekete pontot kapott, mert itthon maradt a nyelvtan felszerelése, de én átvállaltam, mert én is átnéztem a táskáját, és én is rosszul pakoltam be. ♥ Úszás még mindig. Az iskolai is és az öttusa is. Zsófia egyre ügyesebb lesz. ♥ Főzős blogokat olvasgatni.♥ Nimród első kosárlabda edzése.♥ Kint játszani az udvaron, mert jó idő van.♥ Vasalni, mert nekem ez megnyugtató.
♥ Anyukám sajnos hazament, de Férjjel együtt vittük el a vonathoz. Ennek az lett a következménye, hogy elmentünk a Decathlonba, és megleptük magunkat  és a gyerekeinket egy-két dologgal. Szeretek ide jönni, mert sport. :)♥ Pattogatott kukoricát enni egyedül. (Nem voltak itthon a gyerekek.)♥ Csend a házban.
♥ Emlékszem mennyire szerettem régebben a John Grisham könyveket. Szerintem még most is jók, bár már időm nincs ilyesmit olvasni, pénzem meg arra, hogy megvegyem a könyveit... de megtaláltam a neten A cég című sorozatot, és gondoltam, megnézem. Hát... Jó lett volna ez, ha kicsit jobban kidolgozzák, ám azt kell mondjam, hogy a Tom Cruise-os sokkal jobb. Általában nem szokott sikerülni, amikor egy jó filmből sorozatot készítenek. Nos, ez sem sikerült annyira. ♥ Zsófia gitározni jár, és továbbra is nagyon lelkes. Vettünk neki egy húrt, mert az egyik elszakadt, és nagyon boldog volt.♥ Gesztenyék, tiszta őszi hangulat. Egy egész osztály gyűjtötte össze, de nem vihették haza. Így én lefotóztam, hogy legalább a munkájuk látszódjon, hogy mennyit dolgoztak. :)♥ Újra elkezdtem kötni. :)♥ Kata bohóckodásai♥ Nimróddal aludni, és ő odabújt hozzám. Ő a kis szerelmem, ha nem mondtam volna még elégszer.♥ Borsóleves♥ Nimród komolyan veszi az iskolát. A héten ő hozta haza az baglyot, amit a héten legjobban teljesítő gyerek kaphat meg :) Büszke vagyok rá!♥ Meleg a kályhában. Itt van az ősz, újra fűteni kell.♥ Szülinapi bulin voltunk Katával egy Játszóházban, és nagyon jól éreztük magunkat. ♥ Addig pedig Férj és a Gyerekek (a két nagy) életében először elmentek egy közös mozira.♥ Ahogy Kata ölelgeti Férjet.♥ Lyukas órán a szép időben sétáltam a parkban, és őszi hangulatú képeket fotóztam.♥ Zsófia vicces vízbe ugrásai. Annyira cuki fejeseket ugrik.♥ Buszon beszélgetni egy régi ismerőssel, hitről, Bibliáról, szombatról, Istenről. Ez nagyon jó volt!♥ Sétálni Székesfehérváron.♥ Kutyás fotó a falon.♥ Abigél plakát - az egyik legjobb magyar film, ami készült. Nagyon szeretem. Sokszor láttam, és sokszor meg is fogom nézni. Azért a színdarabra is kíváncsi lennék...♥ Csokit venni, és nem enni meg rögtön. :)♥ És bár a móri bornapokat nem szeretjük, szombat este, amikor a gyerekek elmennek a mamához aludni, mi úgy döntöttünk, hogy elmegyünk életünk 2. koncertjére. (Tavaly az Edda volt a fő zenekar, de arról haza is jöttünk, olyan rossz volt.) Idén Fenyő Miklós koncert volt, és azt kell mondjam, hogy 70 felett is nagyszerű volt a pali. Mindenesetre tetszett nekünk. Még Férjnek is, aki elég kritikus ilyen téren.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése