2018. március 6., kedd

Férj a konyhában

Mostanában Férj sokat kibontakozik a konyhában, aminek én nagyon örülök. Mivel ő alapvetően nagyon kreatív, jó ötletei szoktak lenni. Én nem vagyok annyira jó, mint amennyire ő ügyes a konyhában. Én jobban szeretek sütni, ha rajtam áll, csak süteményeket készítenék, de ez meg azért lehetetlen, mert nálunk rajtam kívül senki nem édesszájú süteményileg.

Ám az én édes Férjem gondolt egyet, vágott össze hagymát, paprikát, sárgarépát, cukkinit, padlizsánt, befűszerezte, és meggrillezte. A Lidl-ben vettünk vega virslit, amit grillezni lehetett. Kevés vegetáriánus étel van ott, néha-néha akad egy-kettő, ilyenkor lecsapunk rá.

Aztán, amikor megsült, főzött hozzá rizst, és megettük. Kicsit csípős lett, de én hősiesen megettem, hiszen lelkesen és örömmel készítette.

Mit mondjak? Továbbra is hagyom kibonatkozni... Eddig még csak jó származott belőle.

3 megjegyzés:

  1. Milyen ez a vega virsli ízre? Én is vettem, de még nem ettük meg..

    VálaszTörlés
  2. Én nem szeretem a virslit. Húsevő koromban egyszer túl sokat ettem, és azóta nem bírok ránézni. A vegára se. :(
    Persze, ritkán,virslis kifliben vagy frankfurti levesben eszek, és most ezt is megkóstoltam, mert Férj készítette. Szerintem elég jó. A Lidl-ben kapható virsli tojásfehérjéből készül, és én nem szeretem, jobbak a bioboltosok, de ez elég jó volt.

    VálaszTörlés
  3. Épp most sütöttem meg a lányomnak holnapra az iskolába..
    Háát, az íze nem rossz, de az állaga a nagyon nem tetszett.. Furcsa volt..Nem baj, ezt is kipróbáltuk.. Mi még csak januárban kezdtük a vega életmódot, úgyhogy keresgetek, próbálgatok. Ami ízlik megtartjuk, ami nem abból többet nem veszünk :)

    VálaszTörlés