2019. május 27., hétfő

Filmajánló - Romantikusoknak elsősorban :)

Szombat este, már szürkült és naplemente volt, miközben készültem a gyermekeim szülinapi partijára, és palacsintasütés közben voltam, ami nem egy rövid időszak, főleg, ha kb. 15 gyereknek sütsz palacsintát, nos, úgy gondoltam, előveszem a YouTube csatorna romantikus világát... Néhány Katie Ffloyde film is fent van, akinek szívesebben olvasom a regényeit, mint nézem a megfilmesített részeket. Vicces, hogy a nő angol írónő, de sok regénye New Yorkban játszódik. Ám a filmekben a főszereplők német színészek. :)
De aztán rátaláltam egy jó kis romantikus filmre.
Az a címe, hogy A tökéletes esküvő. Ha meg szeretnéd nézni, akkor itt megnézheted:

Hát, gondoltam, nem olyan régen olvastam Ffloyde hasonló könyvét, éppen benne vagyok az ilyen hangulatban, így megnéztem. Aranyos volt.
Igazi kedves, aranyos, romantikus történet. Azoknak a nőknek való, akik szívesen élik meg a romantikát, és vágynak is rá. Én ilyen vagyok. Romantikus típus, bár valószínűleg rosszul lettem volna, ha ilyen jellegű lett volna az esküvőm. Sohasem álmodtam ilyesmiről.
De a romantikus hajlam ott van bennünk, legalábbis a legtöbb nőben.
Főleg, ha a férfi, aki feltűnik a színen olyan jóképű, mint Paul Greene. Az ő egyik filmjét már ajánlottam itt, az is ilyen romantikus volt.


A történet:
Jessica gyermekkorától fogva arról álmodott, hogy esküvőket szervezhessen. Miközben a párok boldogságát egyengeti, az igaz szerelmet keresi. Egy alkalommal a dolgok érdekes fordulatot vesznek. Úgy alakul, hogy egy helyes fiúval kell együtt dolgoznia, Adammal, aki segít neki a szervezésben. Az egyetlen gond, hogy annyira különböznek egymástól, mint tűz és víz. Ahogy meg kell tanulniuk kompromisszumot kötni, ráébrednek, hogy az ellentétek vonzzák egymást, és nagyon hatékonyak lehetnek együtt.

Nos, emlékeztek, amikor írtam arról, hogy létezik egy 20-as lista a 2019-es legszebb férfiairól, és én pont nem találtam talán csak 1,5-et köztük, aki tetszett volna. Most eljátszottam a gondolattal, hogy eddig még csak 1 emberről írtam azt, hogy felkerülhet(ne) a listámra. De az is tény, hogy mindenkinek más az ízlése, más típusú férfi/nő tetszik. Épp ezért nem szeretem az ilyen listákat, de azért gondoltam jó poén lesz egy saját lista. 
Úgyhogy a második, akit felvettem rá, az Paul Greene.
 
 Majd ha elkészül a 20-as listám, megosztom veletek! :)
Addig is érdekelne, hogy nektek ki az, aki biztosan bekerülne a ti listátokba? Nem biztos, hogy kell 20 név :), csak akik biztosan... Mert még az enyém is változhat menet közben. :) 

2 megjegyzés:

  1. Képzeld, én most ezeket nézem németül. Aranyosak, este a tompa agyamnak jó kikapcsolódás, de azért mértékkel kell csinálni, mert egymás után 3-4 már nem olyan izgalmas. Akkor jön pár nap szünet és újra élvezem. Jó kis nyelvlecke is, meg mindegyik olyan szép helyeken is játszódik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez de jó! Régebben én is néztem angolul filmeket, bár nekem elég gyenge az angolom, és szerettem, mert sokat segített. Lehet, hogy újra kellene...
      Egyébként a tömény romantika is fárasztó egy idő után. :) Ezért szoktam a könyvek közé is belecsempészni egy-egy nyomozós, krimis jellegű könyvet, mert az valahogy jobban visszahoz a földre. :)
      És igen, a helyek nagyon szépek. Én is ide jutottam.

      Törlés