2019. május 8., szerda

Kuckózós kertes élmény

Amikor itt van a tavasz, mindig nagyon várom, hogy a kerti munkák elkezdődjenek. Pedig én aztán tényleg nem értek a kerthez. Férj ebben nagyon ügyes, de mi többiek szeretünk ott lenni vele, és részt venni a kerti munkákban. Jó kis család-csapatépítő alkalom.
Idén sajnos nem haladunk olyan gyorsan, mint szeretnénk. Férj sokat dolgozik, még vasárnaponként is bejár, ami ugye azért rossz, mert ez az egy nap lenne, amikor ráér arra, hogy pl. metsszen. Az időjárásról nem is beszélve :((((
De előbb-utóbb ez is kész lesz.
Nekünk nagy kertünk van, és mindig van benne tennivaló.
Ám néha elfáradunk.
Sajnos a kerti szomszédunk (aki nem egyenlő a házszomszéddal) nagyon elhanyagolta a birtokát. Mi 14 éve lakunk itt, azóta nem csinált vele semmit. Mondjuk így télen néha vannak őzikéink, aminek örülni szoktunk. De elvadult a kertje, és átjön hozzánk is. Kemény csatákat vív Férj a szomszédból átnyúló meggyfákkal, akik éppen nálunk, és a szőlőnk között akarnak kibújni. :)

Mindenesetre... Elfantáziáltam, hogy milyen lenne, ha a kertünkben lenne egy kuckó, ahová le lehetne ülni, pihenni. Mondjuk nem is kelne fel az ember egy idő után, az biztos!
Már egy ideje szeretnénk egy kis helyet, ha nem is ilyeneket, de legalább olyat, ahová az egyszerűbb szerszámokat betehetnénk, hogy ne kelljen mindig mindent lecipelni... De ez egy későbbi álom.
Most álmodjunk romantikusat! :)

A gyerekeknek ez biztos tetszene!
ez a kedvencem :)

Ebben már ellakni is lehetne...


Meg ez is a kedvencem. :)
A képeket természetesen az interneten találtam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése