2017. június 4., vasárnap

Milánói Férj módra

A vasárnapok nálunk mindig rohanósak és nyugisak egyszerre.
Szombat délután, miután hazajövünk a gyülekezetből a gyerekek a mamánál maradnak, és ott alszanak. Legalábbis akkor, amikor nincs szombat estig programunk, vagy a mama túl fáradt, hogy ott legyenek. De ha így is van, akkor itthon alszanak, és vasárnap elmennek a mamához, hogy együtt legyenek, hiszen nem találkoznak a héten.

Szóval, vasárnap kettesben szoktunk itthon lenni Férjjel, és sokra szoktunk jutni. Nekem ilyenkor van nagytakarítási napom, vagy ahogy most vasárnap is, vasalós, és ruhaválogatós nap. Ez tényleg az egész napomat elveszi ilyenkor.

És van, hogy ilyenkor Férj főz. Néhány dologban nagyon kiváló. Én a pizzát nem annyira szeretem, de a milánóija, az nagyon jó szokott lenni. Még akkor is így van, ha én magam nem szeretem a sajtot, nem is igazán szoktam enni. Kivételt képez ez az étel, mert amikor Férj lelkesen és szeretettel készíti, akkor az a minimum, hogy elfogyasztom.

Nagyon finom.

Ui.: Férj egyébként nagyon jól főz, csak ritkán. De szoktam lelkesíteni, hogy tegye meg. Pl. a paradicsomos káposzta főzeléket is ő készíti nálunk :) Mindenesetre, ha majd főz, mutatom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése