2019. február 17., vasárnap

Life is colors - Barnák

Észrevettétek már a világ és a természet szépségét? Hogy Isten milyen csodálatos dolgokat adott nekünk, és milyen csodálatos színeket? Fantasztikus az a hangulat, jelenség, amivel ő megáldott minket, amit ajándékozott nekünk.
Nem olyan régen nehezebb időszakot éltem meg. Most kicsit könnyebb (hálás vagyok az imádságokért), én is sok mindent átértékeltem az életemben, és azon igyekszem, azért igyekszem, hogy rátaláljak újra Istenre. Egy olyan kapcsolatra, ami valahol valamikor elveszett, és nem az Ő hibájából.
Vagyis valami csak volt, mert nem mertem elengedni a kezét, hiszen tudom, hogy csak ő az, akibe kapaszkodhatok, és ő az, akinek szeretetével van tele a Föld. Megpróbálok a szépre, a jóra és az értékesre koncentrálni.
Ezért gondoltam, hogy ezeket a szépségeket, amiket találtam, megosztom veletek. Hogy csodálkozzunk rá a teremtett világ szépségeire, hogy Istennek milyen tervei vannak velünk, és hogy mi mennyire is vagyunk hálásak érte.

kép az internetről
Színek szerint megyünk. Össze-vissza lesz ez, kicsit én is ilyen vagyok. :)
De nem kezdhetem mással, csak az egyik fő kedvenc színemmel, és ez a barna.

Jó lesz ez az utazás, higgyétek el nekem!

2 megjegyzés:

  1. Tényleg szépek a képek. Kívánom, hogy újra békességed legyen. Én is voltam így néhány éve. Kiderült, hogy engedetlenség miatt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is van ilyesféle benne, meg jó adag fáradtság. De tudom, hogy Isten kegyelme hatalmas, és tudom, hogy átölel a szeretetével. Minden nap.

      Törlés