2019. február 7., csütörtök

Elfoglalt lettem, vagyok és leszek...

Nagyon fáradt vagyok. És nagyon elfoglalt.  Sok mindent csinálok és sok minden történik körülöttem. Sajnos nagyon kevés időm van a blogomra, de nem adom fel. 
Én magam vagyok a legjobban meglepődve. Az az igazság, hogy mostanában gondolkoztam azon, hogy munkát keresek, lassan itt az ideje, de még nem erőltettem meg magam. Úgy voltam vele, hogy - és vagyok is -, hogy jó lenne megvárni, amíg Kata elkezdi az iskolát (szeptember), és nekem is könnyebb lesz. Talán. Remélem.
Próbálkoztam már. És még fogok is. 

Aztán hirtelen úgy alakult, hogy lett mit csinálni. Tudjátok, már sokszor mondtam, hogy nagyon szeretek írni, és ha lehetne, csak írnék, és kitalálnék, mert annyira jó, és mert úgy érzem, ez van bennem. Azért fogok imádkozni, hogy ilyen munkát találjak, ahol lehet kreatívnak lenni. Szurkoljatok nekem, légy szíves!

Most készültem el egy 13 részes ovis anyaggal. Nem lesz belőle nagy kiadvány, csak hogy gyerektanításon tudják a szülők és a tanítók használni, és leköthetőek legyenek a gyerekek. Én persze szeretnék nagyobbat és egyben, és már el is kezdtem egyet, de egyenlőre a kiadási körülmények elég nehezek. 
A jövő héttől a kisiskolás anyagot készítem, ami sokkal nagyobb munka, feladat, ötletelés, de persze ezt is várom. 
Ráadásul még színezőket is kell csinálnom ovisoknak, úgyhogy nem unatkozom. 
Szóval, megvagyok, élek.
Azért igyekszem annyi időt ráfordítani, amennyit lehet, fontos nekem a blog. Szeretem. Mert ebben lehetek kicsit összeszedettebb (már ha ezt mondhatom legalább itt, a vírtuális térben), és máshogy hat. 
Persze, mindig örülök, ha van mit csinálni.


2 megjegyzés: