2019. február 7., csütörtök

Világgá mennék

Néha úgy elmennék világgá. Még a pingvinek közé is, még akkor is, ha hideg van, és állandóan fáznék.
Javítom: Világgá akarok menni!

Nem könnyű anyának lenni, és bár szépeket és jókat írok, meg megosztom az örömeimet, a küzdelmek is jelen vannak, amelyeket most élek át, most élek meg. Nagyon kemény dolgok, amelyekről sohasem gondoltam volna, hogy megjelenik az életemben. Én is, mint a legtöbb anya arra vágytam, hogy "tökéletesnek" látszó családban élünk, jól megvagyunk, mindenki teszi a dolgát. De nem gondoltam arra, hogy ilyen nehézségekkel kell megküzdenem, megküzdenünk Férjjel.

Amikor teljesen tehetetlennek érzed magad, amikor nem látod, hogy van-e kiút az egész helyzetből, mert nem tudod, hogy lesz-e változás.
Eléggé kétségbeesetem, így egyetlen megoldásom és lehetőségem az imádság lett. Küzdenem kell az egész helyzetért, azért, hogy minden jóra forduljon.
Ne haragudjatok, általában őszinte vagyok és ha magamról van szó, akkor megosztom, de most az egyik gyerekem érintett, és erről nehezen beszélek. Csak tudjátok, hogy nehéz most. És ha eszetekbe jut, hogy esetleg imádkozzatok értem, akkor hálás leszek.

Ettől függetlenül világgá elmennék most is. Nagyon fáradtnak érzem magam.
Fizikailag képtelen vagyok felülemelkedni dolgokon, és ez a lelkemre is kihat. Vagy éppen fordítva.
De nem tudok mást tenni, már látom, mint az ima. Mert tehetetlen vagyok, és úgy érzem, hogy mindent elrontottam, és sehogy nem jó...

4 megjegyzés:

  1. Átérzem a helyzetet. Imádkozom értetek! Hiszem, hogy nagy erő van az imádságban.

    VálaszTörlés
  2. Ölelést küldök. Sokszor én is a túlélésre játszom, nem vagy egyedül.

    VálaszTörlés