2019. február 20., szerda

Nyugi van! # Belive in Magic

A bűvészeket és az illuzionistákat nem annyira szeretem. Bár gyermekként is szájtátva néztem őket, és szerintem most is így tennék. :) Mert nem tudom, hogy csinálják. Tudom, hogy szemvényvesztés az egész, és tudom, hogy egész ipar épül erre. Bár az is tény, hogy jól csinálják. Elkápráztatják az embert.
Létezik egy magyar fiú, Hajnóczy Somának hívják, és ma Magyarországon őt tartják az egyik legjobbnak. Itt megnézhetitek a világbajnoki, győztes előadását. Egyébként bírom ezt a fickót, de magát.
Egyszer láttam egy filmet, az volt a címe, hogy Szemfényvesztők.  Ha rákattintasz, megnézheted. Elég jó kis film. Jó a szereposztás is.

A történet: A világ legjobb illuzionistáinak egy csapata bankot rabol, de nem is akárhogyan: a mindenkit megtévesztő műsorszámuk végeztével a közönség sorai közé szórják a megszerzett pénzt. Az FBI értetlenül áll az agyafúrt attrakció előtt, nem is sejtve, hogy egy sokkal nagyobb dobásra készülnek a szemfényvesztők.

Szóval, ettől függetlenül, hogy az emberek szeretik a csodákat, a varázslatokat, szeretik megélni az álmaikat, ami maga is varázslat, ha jól sikerül, mert az ember alapvetően vágyik a jóra, a jó befejezésre, arra, hogy mindig A JÓ kerüljön ki győztesen, nos...

Mindezek tekintetében hiszek "Isten varázslatában", a CSODÁIBAN. Amit adott nekünk. Mind a Biblia által leírt isteni csodákban, mind abban, amit ő adott számunkra, hogy napi részese legyen az életünknek!
Észre kell venni ezt!
Az egyik ismerősöm (együtt dolgoztunk az egyik iskolában, vagyis ő az iskolában dolgozik, én meg bejártam hittant tanítani) minden nap megoszt egy fotót a Facebookos oldalán, ami gyönyörködteti a szívet és a lelket. Nekem ezek a csodák! Szerintem ez nagyon fontos, hogy lássuk a szépségét az életünknek.
Mert megéri! Mert nincs más, csak és kizárólag az Isten útja és csodája! Mondhatjuk az ő VARÁZSLATA, amivel meglep, elkápráztat, rácsodálkoztat, hálára tanít, szeretetre indít, átölel és mosolyogtat.
Én ebben a varázslatban hiszek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése