2019. november 20., szerda

Mert írni jó, és mert szeretek!

Mint tudjátok, már régóta írok, és szeretek is írni. Ez az én hobbim, ez az, ami kikapcsol, amiről úgy érzem, hogy jól csinálom (csak szerényen), hogy Isten ehhez adott tehetséget, tálentumot. És élvezem is. Mindig nagy kihívás. Persze nem egyszerű munka, mert nem mindig minden úgy van, ahogy én szeretném, vagy ahogy eltervezem. Néha nincs ihlet, nem bírok egy értelmes mondatot kipréselni magamból, máskor meg úgy érzem, hogy nem bírok egy -egy történethez kitalálni feladatokat, de utána felállok, teszek egy kört, vagy eltelik egy nap, akár kettő, néha több is, és olyankor újult erővel rám tör az ALKOTÁSI VÁGY!

Úgy szeretném csak ezt csinálni, de ebből ugye nem lehet megélni. :)
Ellenben minden időmet, ami csak van, azt szeretem ezzel tölteni. Rajzolni sajnos kevesebb időm maradt, mint eddig volt, és nincs rá annyi időm, mint szeretném... Tudjátok, olyan szimpla dolgok miatt, mint a főzés, a mosás, a takarítás, a vasalás, pakolás és hasonló földi dolgok, amik visszatartó erők abban, hogy alkossunk. De ez van, így kell megoldani.
Régebben este fent voltam, és még írtam, ma estére már elfáradok. A korral jár, de 9-10 fele már szeretek az ágyban lenni, még akkor is, ha nem alszom el éjfélnél hamarabb. (Kevés az alvásigényem... :( )

De mindig szeretem, amikor írhatok valamit, és most készül a következő negyedévi (január-március) ovis és kisiskolás gyerekanyagom is. A kisiskolás anyag kicsit nehezebb, de persze sokkal izgalmasabb kihívás.

AZ OVIS ANYAGBÓL EGY KIS ÍZELÍTŐ:


 A KISISKOLÁS ANYAGBÓL ÍZELÍTŐ:



Mivel ezeket az anyagok a gyülekezeten belül használjuk, nem minden az én rajzom. Nincs rá időm, hogy megcsináljam. Amit most itt fent láttok, az igen. Nem vagyok egy nagy rajzos, de igyekszem, csak ilyen egyszerűen.
Amikor viszont kisiskolásoknak írok, és kifele megy, akkor van nekem egy drága, aranyos illusztrátorom (Dávid Orsolya), akivel évek óta együtt dolgozunk, és aki mindig mindent úgy csinál, ahogy én szeretném és kérem. Hálás is vagyok érte. Ahogyan hálás vagyok a velem évek óta együtt dolgozó Hommer Attiláért. Ő a tördelő minden munkámban, és munkámhoz. Hálás vagyok neki is, mert nagyon sokat segít, hogy egy-egy anyag úgy nézzen ki, ahogy kinéz. :) Aki ismeri az anyagaimat, az tudja. Szép és igényes, és ez nagymértékben Attilának köszönhető.
Januártól újra együtt fogunk dolgozni, mert készül egy nyári tábori anyag. Nagyon szeretném megírni, és nagyon remélem, hogy jó lesz. Szurkoljatok!

2 megjegyzés:

  1. Veled örülök! :) Nálunk itthon épp a héten esett szét az ősatyás gyerektanulmány, amit tőled kaptunk. Nem a minőséggel volt gond, hanem annyit forgatták. Nagyon szeretik.

    VálaszTörlés