2020. szeptember 1., kedd

Az idei év első tanítási napja

Nálunk a gyerekek már várták. Nagyon várták, hogy iskolába mehessenek.
Izgalmas volt a tavalyi tanév, sok mindent tanultam én is, és bár szeretem, amikor itthon vannak, szívesen veszem a társaságukat, még akkor is, ha vannak esetleges csaták, azért jobb nekik az iskolában.
Nagylányom most hetedikes. Kicsit izgatottan állunk a fizikához és kémiához, a biológia és a földrajz miatt annyira nem aggódom. :) Neki a legjobban a tanárai hiányoznak, még ha ez olyan furcsán hangzik is. Nagyon szereti a tanárait, de tényleg. Soha rosszat nem mondott még róluk, és mindegyikért rajong a maga módján. Ez annyira cuki benne.

Kisfiam (tudom, már hivatalosan a Nagyfiam) most kezdi az ötödiket. Neki, bár jó tanuló és képességű, azért nem lesz egyszerű megszokni az új helyzetet, mert új és más tanárok lesznek, más elvárásokkal. De ő volt hármójuk közül a legizgatottabb.

KisKatám meg egyszerűen csak boldog. Hogy mehet iskolába, hogy láthatja a barátait, játszhat a legjobb barátnőjével, hogy ott van a tanító nénije, akiért szintén rajong.

Én alapvetően egy elégedett szülő vagyok.
Nagyon szeretem a gyerekeimet, és szerintem jó fejek. :) És remélem, hogy jól fog működni ez az idei tanév, bár már hallottam hivatalos forrásból időpontot is, hogy újra karanténos tanulás lesz, de most ezzel még nem akarok foglalkozni. Most annak örülök, ami van.
AZ iskolakezdésnek.

Ez a hivatalos kép az első napról. Nagyon örülök annak, hogy nem kellett ünneplőbe menni. Mondjuk bemenni sem lehetett az iskolába, de engem ez sem zavar. Nagyok ők már.

Mindenkinek szép és örömteli napokat kívánok!

1 megjegyzés:

  1. Aranyosak a gyerekek! Egész nap engem is a suli kezdés foglalkoztatott,a nagyobbik unokám szintén most lesz ötödikes nekik is változást jelent azért a két kisebbik pedig most ment elsőbe izgultam értük kellően. Tudom nem kéne de mégis, hiába ilyenek a nagyik:-))

    VálaszTörlés