2021. augusztus 4., szerda

Sorozatajánló - Piszkos csapat

Egyre többször jövök rá arra, hogy valakik nagyon nem tudnak rendes címeket adni filmeknek és sorozatoknak. Ezt a címet nem is értem... A sorozat hivatalos címe: Breakout Kings. Ha már szó szerint fordítják, akkor lehetett volna A Kitörés Királyai címet is adni neki, jobban is hangzik, de mindegy. Szóval, megnéztem. Mielőtt elmentünk nyaralni, már előtte befejeztem néhány sorozatot. Ezt, amiről most írok azóta, hogy hazajöttünk. A pakolás és takarítás jó ok arra, hogy nem túl bonyolult és mély sorozatokat válasszak. De ezt mindig elmondom, és ti tudjátok is. :)

Amikor belekezdtem ebbe a sorozatba, rájöttem, hogy már láttam. Évekkel ezelőtt, de nem igazán emlékeztem rá, csak tudtam, hogy miről szól. Kb. Megnéztem. 2 évad volt csak, én még bírtam volna belőle 1-2-őt, de a készítők megint nem. Nem egy nagy szám, de - ahogy szoktam mondani - szórakozásnak mindig jó. 

A történet menete sem túl bonyolult, és bár az ötlet jónak tűnt, nem volt több, mint egy jó kis krimi. De én az ilyeneket szeretem. Nyomozás van, kicsit akció, de csak módjával. 

Tartalom:

Ray Zancanelli (Domenick Lombardozzi) egy olyan rendőrbíró, akitől elvették a jelvényét, de mindent elkövet annak érdekében, hogy visszaszerezze. Elvállal egy megbízást, amit ő talált ki, csak hogy újra dolgozhasson. A csapatát elítéltekből toborozza, akikkel olyan szökevényekre vadászik, akik a menekülés mesterei, királyai. Van köztük egy szélhámos, tolvaj, egy gyilkos fejvadász és egy játékfüggő, magas IQ-val rendelkező professzor. Ők segítenek a nyomozóknak, és minden elkapott szökevény után 1 hónapot elvesznek a büntetésükből. 

Domenick Lombardozzi egyébként játszott a már előzőleg említett Rosewoodban is, ahol szintén kedveltem a karakterét. Itt is. Rájöttem, hogy nem kell ahhoz kockahasú, kigyúrt pasinak lenni (nekem azok nem is igazán jönnek be), hogy vonzó legyen. Nekem itthon is van egy macsó mackóm, akit nagyon szeretek. :) Ezért döntöttem úgy, meg mert már régen került a listára valaki, hogy bekerül a 20-as listára. :) Nem, nem helyes, nem is szexi és nem is sármos, de mégis, van ebben a fickóban valami. Mondjuk a 2. évadra lettek tetkói, ami annyira nem jön be nekem, de az ember ne legyen válogatós. :)

 Azt nem mondom, hogy a kedvencem lesz (ezt is sokszor mondtam már), de egyszer nézhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése