2022. január 13., csütörtök

Ajándék pohár

 Amikor finom meleg kakaót kapsz, és még egy kedves üzenetet mellé. 


 Nem igazán szoktam tejet inni. Egy évben általában egyszer. Mert tejet sem iszom. Évek óta, ha nem évtizedek óta így van ez. Azt nem mondom, hogy nem használom néha sütihez vagy amikor panírozok dolgokat, de célirányosan nem iszok tejet. Ennek ellenére sok fogy nálunk, mert a gyerekeim müzli-rajongók. A növényi tej pedig szóba sem jöhet. Én pedig nem erőltetem. Az elő szokott fordulni, hogy amikor sütök (pl. valami pudingos dolgot), akkor növényi tejjel készítem a sütiket, de mivel a családom nem édes szájú, ezért rám marad, engem meg nem zavar. :)

Nos, mivel most két hétig Férjjel kettesben voltunk itthon, néha-néha igyekeztünk meglepni egymást vicces dolgokkal, vagy egyszerűen csak készítettünk a másiknak reggelit. Apróságok, de ezek teszik jobbá az ember házasságát. 

Egyik reggel Férj készített nekem vajas kalácsot (amit szintén ritkán eszek, mert a gyerekek mindet, mint a sáskák (de tényleg) felfalják), így most éltem a lehetőséggel, és ettem. Vajat, Margarint is ritkán eszek. De készített nekem hozzá kakaót, és ez engem annyira meghatott, mert ráadásul finom, édes is volt. Mert én mindent édesen szeretek. :)

Jó volt ez az időszak, mármint, hogy itthon volt. Még a tavalyi szabadságát vette ki, mert tavaly nagyon sokat kellett dolgoznia. De ez is jó így. Nekem is könnyebb volt átvészelni az egész új helyzetet. Bár meg kell mondjam, meglepően jól érzem magam a bőrömben. Amióta itthon vagyok, rengeteget olvastam és sokat pihentem. És most ez a lényeg, ez a legfontosabb számomra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése