2022. január 3., hétfő

Hálás vagyok #71.

Tudom, tudom, már a múlt héten kimaradt a Hálás bejegyzésem, meg azelőtt is. De annyi minden történt, és annyira nem volt időm. Amint írtam, anyukáméknál voltam, és ott nincs net. Jó érzés volt kicsit, de közben meg nagyon furcsa. Sok minden történt otthon is. 

♡ A szüleimnél lenni egy hetet. Minden egyes alkalommal hatalmas a honvágyam, és szeretek hazamenni a kis városomban. De pár nap után rájövök, hogy én már csak Móron vagyok itthon. Mert ide köt minden. A Férjem, a gyerekeim. Szeretem Mórt, de mindig hatalmasat dobog a szívem, amikor az Alföldre közelébe érek.
♡ Sok-sok kaland a gyerekeimmel Tiszavasváriban. Akik látták a Facebook oldalamat, tudják, miről beszélek.
♡ Voltunk a gyerekekkel papír-írószer boltban, és sok mindent vásároltunk. Nagyon élvezték. És én nem vettem semmit. Teljesen büszke voltam magamra!
♡ Anyósom zöldséglevese... A legjobb!
♡ Pár óra csend egyedül.
♡ Elfogadni a lelkemben, hogy hétfőtől nem megyek az iskolába. Furcsa lesz, de nem szomorkodom. Inkább csalódott vagyok. De hiszem, hogy alakul majd valahogy az élet, és lesz új munkám.
♡ Kata kedves természete
♡ Korán lefeküdni aludni, leginkább az év utolsó napján!
♡ Olvasni.
♡ Sok-sok kreatív készlet vásárlása (festéshez, rajzoláshoz)
♡ Egyedül aludni a kisfiam szobájában. Olyan jó néha a csend. UI.: A kisfiam a mamájánál aludt. :)
♡ Ezt olvassuk most a gyerekekkel, és nagyon vicces.

♡ Cuki színezőt találtam.

 
♡ Hiányozni fog az iskola és a gyerekek. Kell keresnem más jellegű elfoglaltságot. Vagyis találtam, remélem, hogy lesz rá időm. :)

:( Amióta hazajöttem, látom a feladatok végeláthatatlan intéznivalóját, és kicsit már most elfáradtam. De bízom benne, hogy ez is megoldódik, mint olyan sok minden.
♡ Becsatlakoztam a VegánJanuárra, remélem, hogy izgi lesz. Valószínűleg a családban egyedül csinálom végig, vagy legalábbis tervezem, de azért szeretettel ajánlom. Ötletnek is. ITT LEHET MEGTALÁLNI!

2 megjegyzés:

  1. A kötelező oltás miatt hagyod abba a munkád? Hú, de sajnálom...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen. Elegem lett abból, hogy nem a munkám alapján ítélik meg az alkalmasságomat, hanem az dönt. Már be sem tehetem a lábamat az iskolába, ahol dolgoztam. :( Nagyon felháborít.

      Törlés