2014. június 11., szerda

Frei háromszor

Jó pár éve felkapta a magyar média és minden más Frey Tamás könyveit.


Elolvastam. Mindet. 
Az az igazság, hogy én eléggé szerettem és szeretem is Frey Tamást, a Dosszié volt az egyik kedvenc tévéműsorom. Ti is emlékeztek?
Aztán hirtelen eltűnt, és megjelent ezekkel a könyvekkel.
Persze, én is kíváncsi lettem. És mivel anyósom megvette / kapta ajándékba - így elkértem és elolvastam.

Egyrészt szeretném leírni, hogy bár nem politizálok célirányosan, nincsenek elkötelezettségeim (Jézus sem politizált!), de véleményem van.
Mivel azonban sok rossz tapasztalat ért, úgy döntöttem, hogy soha nem fogom ráerőltetni másra a gondolataimat, sem a hitbeli, sem semmilyen meggyőződésemet. Ha kérdezi valaki, akkor válaszolok.
Azt viszont szeretném konkrétan leszögezni, hogy nem vagyok Jobboldali nézeteket valló ember. Az, hogy valaki Keresztény, nem kell, hogy ezt jelentse.
Mindig is azt vallottam és vallom most is, hogy MENNYEI PÁRTI vagyok. Abba az országba vágyom, ahol Jézus lesz az uralkodó, a Királyok Királya, ahol igazság, béke és SZERETET él és honol. Ott nem lesz politika sem.
Mindegy, nem akarok belebocsátkozni ebbe, sok rossz tapasztalat van a hátam mögött.
Nem is szeretnék elfordítani senkit, mert nem azért írom ezt a blogot, hanem elsősorban azért, mert SZERETEM AZ URAT, ÉS A FIÚT. Szeretem Krisztust, aki meghalt értem, szeretem őt, és hiszek abban, hogy hamarosan eljön és eltöröl minden Gonoszt, Rosszat a Föld színéről.
Hiszem, hogy most Közbenjár értünk a mennyei szentélyben, hiszen ő a mi Védőügyvédünk...

Mindezek tekintetében írom a következőket...
A Megmentő még elég izgalmas volt, és mivel én szeretem a kalandos könyveket, filmeket, ez is annak indult. De ahogy haladtunk a könyvekkel, egyre nehezebben olvastam.
Sok mindenre rávilágított, és sok mindent megértettem, hogy mi hogy működik a politikában, az idegenlégióban, és egyéb helyeken, de azt gondolom, hogy jobban szerettem a műsorait, mint a könyveit.
A képernyőn jobban örülnék neki.

Érdemes elolvasni azoknak, akiket ténylegesen érdekel a politika. És szereti Frei Tamást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése