2016. szeptember 1., csütörtök

Elkezdődött

A 2016/2017-es tanév hivatalosan is elkezdődött.
Iskolás - Óvodás - Iskolás
Az egyik tudja, hogy mire számíthat, a másik kicsit izgatott.
Kellett egy táskás kép is :)
Elkezdődött a buli! - Zsófia szerint.
Vajon mi vár rám???
Furcsa érzés. 
Egyedül vagyok itthon, kicsit kóválygok, annyi dolgom lenne, de nem találom a helyem. 
Figyelem az órát, hogy vajon mikor lesz dél, hogy mehessek értük, mert már annyira szeretném tudni, hogy mi történt velük.
Itthon meg nagy a csend, és furcsa az egész helyzet.
De lassan csak belejövünk!

5 megjegyzés:

  1. És hogyan oldottátok meg? Viszik az ebédet, vagy mindennap délben hazahozod őket ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom őket hazahozni órák után, mert van olyan nap, hogy egyrészt tovább vannak, másrészt nekem is úgy vannak az óráim egyes napokon, hogy nem megoldható.
      Így már tavaly lefixáltam, hogy hordani fogjuk az ebédet. Mondtam is, hogy semmi értelme 5000 Ft-ot fizetni az üres tésztáért és egy kis vajas kenyérért. A Nimród tanítónénije nem problémás, fiatal, és megértő, mivel a lánya sem eszik gyümölcsöt, tudja miről beszélek.
      Ellenben Zsófia napközise elég nehéz eset ilyen téren. Elsőben és másodikban is kényelmi okok miatt oldottuk meg, mert ugye melegíteni kell, és ez van. Nem fogok a semmiért fizetni, így legalább megeszi, amit visz.

      Törlés
    2. Teljesen igazad van.
      Rhea és Robin is viszi. Van hogy előrefőzök, pl. most vasárnap úgy lesz, hétfőre. Volt hogy este előkészítettem, reggel gyorsan megfőztem. ( Krumplipüré rostonsült csirkemellel) . Tény hogy főzni kell, meg dobozolni, meg kitalálni, de legalább biztosan megeszik, és tudjuk hogy mit esznek.

      Törlés