2017. július 13., csütörtök

Veronica Mars - sorozat

Javíthatatlanul romantikus vagyok.
Új kedvenc sorozatom és filmem van.

Igazából nagyon vicces. A sorozattal kezdtem, tudjátok, amikor főzök, szoktam közben filmezni, mert muszáj egyszerre több dolgot csinálnom. Ilyen típus vagyok.
Egyszer ráakadtam egy aranyos kis sorozatra, amolyan lazításból.

Nagyon jót szórakoztam.
A sorozat egy gimnazista lányról, Veronica Marsról szól, aki egy fiktív dél-kaliforniai városban, Neptune-ban él. Veronica átlagos tinédzser, a megyei seriff lánya. Ám egy nap fenekestül felfordul az élete, mert meggyilkolják legjobb barátnőjét. Az apja pedig nem mást vádol a gyilkossággal, mint Lilly apját, a multimilliárdos üzletembert. Neptune városa hirtelen reflektorfénybe kerül; mivel Keith egy köztiszteletben álló családapát vádol a gyilkossággal, ez kiváltja a helyiek rosszallását, mindenki Keith ellen fordul, az események pedig a Mars-családot is tönkreteszik. Minden megváltozik, Keith elveszti a soron következő seriff-választást, Veronica anyja pedig alkoholistává válik, s lelép otthonról. Veronica többé már nem tartozik a város gazdag gyermekeinek csapatához, ezért szabadidejében inkább apjának segít új nyomozóirodájában, és közben igyekszik rájönni, hogy valójában ki is ölte meg Lillyt.

Szerintem alapvetően egy jól sikerült sorozat, nekem eléggé bejött. Sajnáltam, hogy csak 3 évadot élt meg. Tudjátok, Amerikában a nézettség nagy dolog. Mindig elgondolkodom, hogy ha ráakadok egy jónak tűnő, vagy jó sorozatra, sokszor véget ér, csak úgy. A nézettség miatt. Más filmek meg sok-sok évadot megérnek teljesen feleslegesen.
Nos, ebben a sorozatban volt némi izgalom is, de legjobban a humoráért és az egész stílusáért kedveltem. Nagyon bírom, ha a bűnügyi történetekben van humor. (Ha jobban belegondolok, a James Bond-sorozatból is a Pierce Brosnanos a kedvencem, mert annak van a legjobb stílusa.)
Sajnáltam, hogy furcsa lett a vége és olyan befejezetlennek tűnt.
Tudjátok, az a tipikusság, hogy nem jön össze a szerelmes pár a végén, pedig nagyon várod. De tényleg!

Az én két nagy kedvencem a sorozatból (talán nem véletlen) a két főszereplő.

Aztán olvastam, hogy a rajongóknak köszönhetően, akik a neten gyűjtöttek pénzt, hogy legyen befejezés :), megcsinálták a filmet. Gondolom, hogy minden szál el legyen varrva, és főleg, hogy Logan és Veronica összejöjjenek már, még akkor is, ha 9 év telt el. Bugyuta, suta. Tudom, hogy Férj például kiakadna tőle, ezért nem is vele nézem meg. De akkor is, én nagyon megszerettem ezt a filmet. A film nincs olyan jó, mint a sorozat, de "rajongóknak" kötelező.

Ez a kedvenc részem benne...

És persze a végén örülhetünk nekik. Mert a szerelem jó dolog.
Mindegy, hogy mennyi ideig kell rá várni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése