2019. augusztus 2., péntek

A két Logan

Emlékeztek rá, hogy az én cuki cicámnak a Logan nevet adtam? Ő a bal oldali a képen. :)
A jobb oldali jóképű (szerintem nagyon jóképű és nagyon jó) pasi egy színész. Hivatalosan őt Jason Dohringnek hívják, és nem nagyon ismert. Leginkább sorozatokban tűnik fel kisebb szerepekben. Aztán egyszer, biztosan emlékeztek rá, írtam arról, hogy az egyik kedvenc sorozatom a Veronica Mars. Egy tinilányról szól, aki segít magánnyomozó apjának, és mindenféle érdekes kalandokba keveredik. Jól megírt sorozat, és persze a Veronicát játszó Kristen Bell is nagyon jó. Őt is nagyon szeretem. 
 
De így ketten együtt meg... ellenségből indulva szerelemmé alakult a kapcsolatuk, és nagyon szerettük a 3 évadot. Tudjátok, van nekik rajongótáboruk, és mily meglepő, sokuk nem fiatal tini (lásd én :) ), hanem meglett felnőttek. Mert az egész sorozatban van valami magával ragadó...
És persze Logan a rosszfiú, akiért kicsit oda van mindenki. Gazdag, jóképű, nehéz életű, de közben érzékeny és mindig megvéd, ha bajba kerülsz. Hát kinek ne kellene egy ilyen pasi! 

Úgyhogy a Férjem nem lepődött meg, amikor a tőle kapott ajándék cicát Logannek neveztem. Mindenki azt hitte, hogy a Logan nevet a Farkas című film után kapta,  Hugh Jackman után, de nem! Tévedés. 

A 3. évad után volt egy kis szünet, aztán 9 év elteltével a rajongók összedobták a pénzt (tényleg!), hogy csináljanak egy filmet. Nem volt annyira ütős a film, mint a sorozat, de legalább egy-két dolog lezáródott vagy újra nyílt. 
És persze a legjobban annak örültünk, hogy Veronica és Logan ismét egymásra találtak. 

Aztán eltelt néhány év, és idén kijött a 4. évad. Én még nem láttam, mert angolul van fent mindenhol és az én angolom elég gyatra ilyesmihez. De ha már eddig vártam... 
Viszont a rajongók spoilereztek, és abból megtudtam egy-két dolgot. És a végét is. 

Úgyhogy most gyászolok. 
Mindkét Logant. 
A vöröskémet azért, mert eltűnt az életünkből. Már beteg volt egy ideje, de aztán úgy nézett ki, hogy talpra áll. A doktor bácsi beadott neki néhány szurit, és már jól evett, hozta a régi, szemtelen formáját, és tudtuk, hogy jobban van. Aztán egyszer csak nem jött haza. :( Még reménykedtem, de nem. A barátnőm, aki etette az állatainkat, megírta, hogy csak Ziva van (ő keményen bírja, immáron 11 éve velünk!). És én tudtam, hogy vége. Szomorú voltam.
Aztán, amikor megnéztem Jason Dohring nyilatkozatát (ti. hogy Logan a sorozatban meghal - amit egyébként nem értek, hiszen Logan nélkül nincs Veronica Mars sorozat), ismét elszomorodtam. 

Aztán most meg úgy vagyok vele, hogy próbálom húzni az időt arra, hogy megnézzem...

Bár a szívemhez nőttek mindketten, azért valószínűleg lesz másik macskám, és Jason Dohringot pedig más sorozatban vagy filmben fogom megnézni. (De persze titokban remélem, hogy a sorozat rendezője csak a mi idegrendszerünket akarja borzolni.)
Ja, és csak hogy el ne felejtsem, ő aztán benne van a 20-as listámban. Méghozzá a legelején!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése