2019. augusztus 1., csütörtök

Megvagyok még...


Az utóbbi időben nem volt időm blogolni, bár ez nem látszik. Hála annak, hogy egy-két előre megírt dolgot beütemeztem.
De ha észrevettétek, nem igazán volt mély(ebb) eszmefuttatásom az utóbbi időben. Pedig sok minden történt. Nyaraltunk a családdal a Balatonon, ami nagyon jó volt, sok élményben volt részünk.
A legnagyobb projekt azonban a hétfőn kezdődő gyerektáborom lesz, amire már nagyon készülök és amit már nagyon várok.
Válaszutak lesz a témája, a döntésekről, a jó és a rossz közötti választásról.
Bibliai szereplőkön keresztül mutatjuk be a vagy-vagyokat. És közben hívtunk különleges vendégeket is, akik a gyerekeknek a választási lehetőségekről és döntésekről beszélnek.
Jön hozzánk mentős, rendőr, bíró is. Kézműveskedünk, túrázunk, játszunk, énekelünk, és persze lesznek bibliai beszélgetések is. Mert hát ez egy Biblia-tábor.


Megpróbálok majd beszámolni a napokról, a történésekről, de mivel reggeltől majdnem estig ott leszek, nem ígérek semmit. De a Facebookos oldalamon remélhetőleg lesznek fent képek.

Nagyon izgatott vagyok, mert még sok mindent meg kellene csinálni hétfőig, de majd meglátjuk. Szeretem, ha minden rendben van a kezdésre, de sok minden nem rajtam múlik. Ezt egyébként mostanában tanulom, hogy megpróbáljak bizonyos dolgokat leadni, kiadni. Tavaly elég jól sikerült, én remélem, hogy idén is jól fog.
Mindenesetre szurkoljatok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése