2023. május 22., hétfő

#104 Alkotó Kör a 4.b-ben

Nagyon hálás vagyok azért, hogy két éven át ebben az osztályban rajzot taníthattam. Számomra is különleges élmény volt. Leginkább az, hogy jobban (szerénytelenség nélkül mondom) felfedeztem a saját kreativitásomat, hogy mi mindent sikerült átadni és megtanítani nekik. És hogy mennyire nyitottak voltak az alkotásra, a művészetre. Ilyenkor sajnálok egy-két dolgot az életemben, de már ez van!

Nagyon szeretem a hétfő délutánokat. Ez az egyetlen nap, amikor a saját osztályomban vagyok délután, és ilyenkor igyekszünk is kihasználni ezt. Az ő kérésükre alakult egy ún. Alkotó Kör, ahol nemcsak a napközisek, hanem akik hazajárnak, de ilyenkor maradnak fél 3-ig : ), és együtt alkotunk. És a csapat egyre kreatívabb és jobbnál jobb alkotások születnek. 

Színes papír és filctoll felhasználásával készítették el ezeket.


Közben mesét olvastam nekik. Több könyvet is elolvastam már nekik, és ezt is nagyon várják. Oly annyira, hogy ha valaki esetleg hiányzik, megvárják, hogy ne maradjon le. Mondjuk ez a könyv nem lemaradós, de olvastam már nekik regényt, és akkor erre nagyon figyeltek.

Szutyejev amúgy nekem is nagy kedvencem.

Szóval, fantasztikus!

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok nagyon ügyesek a gyerekek szép képeket alkottak! Szerencsés vagy hogy ilyen gyerekekkel dolgozol de ők is hogy ilyen kedves kreatív tanítónénijük van!

    VálaszTörlés