2017. október 10., kedd

Kihívás # 19. Lepd meg magad virággal!

Bár javíthatatlanul romantikus lélek vagyok (nem mintha ezen akarnék változtatni), nem vagyok az a tipikus nő, aki ajándékokat vár, vagy elvárja.
Persze, szeretek ajándékot kapni, de én inkább jobban szeretem magamnak megvenni a dolgokat. Egész életemben egy csomó, felesleges dolgot kaptam, amit nem használtam vagy hordtam.
Aminek általában örülni szoktam, az a CSOKI (mi más), és a KÖNYV. De a könyvet is jobban szeretem én választani... :)

Férj figyelmes típus, meg-megszokott lepni engem apróságokkal. Főleg csokival, mert tudja, hogy azzal nyert ügye van. :)
A virág viszont nálam olyan dolog, amit jobban szeretek a kertekben látni, eredeti állapotában.


Pár napja azonban lett egy "OLYAN JÓ LENNE" hangulatom. Úgy szerettem volna, ha virág van az asztalon, csak úgy. Mivel Férj nem volt otthon, dolgozott, én pedig úgyis elmentem boltba, gondoltam meglepem magam egy virággal. Még jó, hogy a Lidl-ben mindig van valamilyen virág. :)
Úgyhogy megleptem magam. Mert miért ne tenném?
Szerintem nem ettől romantikus egy helyzet, egy kapcsolat. Miért kellene egy nőnek várnia és izgulnia, hogy hoz vagy nem hoz? Emlékszem, hogy a házaspáros körön az egyik házaspárnál ez a téma (mármint a virág kérdés) előjött, sok konfliktus forrása volt náluk. De miért? Nem hiszem, hogy ez a legfontosabb, hogy ezzel fejezze ki a másik a szeretetét. Az persze nem baj, ha a Férfi megteszi, de ettől sokkal fontosabb dolgokkal is ki lehet és kell fejezni, hogy fontos a másik.

Nem mondom, hogy nem fontos. Mondtam Férjnek is, hogy nem azért vettem, mert elvárom, csak úgy, mert ilyenem volt. De persze, ültetett nekem sok-sok tulipánt a kertbe, mert az a kedvenc virágom. Aztán a gyerekeim meg rendszeresen leszedik és behozzák.
Úgyhogy tudjátok mit? Ha legközelebb mentek a boltba, vegyetek magatoknak virágot! Lehet vágott, cserepes, amilyet szeretnél. Nálam a cserepes nem működik, mert elfelejtem locsolni, ez pedig kezelhető. :)
Szóval, higgyétek el lányok, MEGÉRDEMLITEK. Magatoktól is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése