2017. október 16., hétfő

Jeges ünnepi kirándulás

Ma vagyunk 12 éves házasok.
De úgy alakult, hogy tegnap ünnepeltük.

Zsófia osztályába jár egy kisfiú, aki viszonylag profi szinten jégkorongozik. Meghívta az osztályt egy meccsére, ahová elég sokan elmentünk. Mi szülők fogtunk össze, és vittük el a gyerekeket.
Zsófia persze lelkesedéssel újságolta előtte való napokban, hogy "Anya, Beni meghívott a meccsére. Elviszlek Benneteket, ez lesz a Házasságos Évfordulós ajándékom." :)
Ez nagyon aranyos gondolat volt tőle. Mindig szoktunk menni valahová ilyenkor (leginkább a Tropicáriumban, immáron hagyományos hely lett ez ilyenkor), de most úgy gondoltuk, jó buli lenne elmenni. Én még sohasem voltam a székesfehérvári Jégcsarnokban. Nem vagyok egy nagy hoki-rajongó, nem is igazán ismertem a szabályokat. Éppen ezért örültünk, hogy volt ez a lehetőség.
A bejáratnál az osztály egy része és az ofő
Azt kell mondjam, hogy jó kis osztály a Zsófié. Sok a fiú, így nincs unatkozás. És sok program van, amit ki kell nekik találni, és erre a tanító néni nagyon alkalmas. 3 fia van, így tudja, hogy mit csinál. :) Sokat jelent egyébként az ilyesmi, mármint, hogy jó az osztályközösség és a szülők is rávehetők dolgokra.

Nos, a gyerekek nagyon élvezték, és meg kell mondjam, mi is. Kevesen voltak, szinte csak szülők, hiszen ez csak amolyan barátságos meccs volt, de jó kis hangulatot csináltak nekünk, aztán már mi is szurkoltunk. Tényleg izgalmas volt látni, hogy milyen egy jégkorong meccs.

KÖZÉPKEZDÉS
A CSAPAT, MIKÖZBEN AZ EDZŐT HALLGATJA.

GÓL!
AKCIÓ
Szóval, nagyon élveztük.
Jó kis ajándék volt, és aranyos volt Zsófitól, hogy gondolt ránk, meg persze egyébként is.
Aztán hazafelé, beugrottunk egy cukrászdába, vettünk tortát és ünnepeltünk.
MI 2005-BEN.
MI 2017-BEN
A két kép között eltelt 12 év. Adódott benne 3 hatalmas ajándék, néhány plusz kiló, izgalmas és kalandos percek, helyzetek, de ÉLETEM LEGJOBB DÖNTÉSE VOLT.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ez a jégpálya! Zsófi hihetetlenül hasonlít Rád!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen és igen. :) Tényleg hasonlítunk. Természetre is, ami miatt eléggé küzdelmes napjaink vannak egymással. De próbálkozunk.

      Törlés