2021. november 1., hétfő

30 napos lomtananítási kihívás

Találtam, gondoltam, érdemes belefogni. 

Noha magamat ismerve, és az időbeosztásomat :( úgy gondolom, hogy nem jut mindig mindenre időm, de próbálkozni lehet. Akkor, ha az ember csak a saját dolgaira figyel, és a családja többi tagjáéra nem. De vajon megy-e ez?


 Kezdtem már én lomtalanításba, és jól is haladtam. Nem mindent dokumentáltam itt fenn, a blogon, mert nem volt időm, vagy a nagy lendületben elfelejtettem lefotózni. Tényleg jól haladtam, de aztán elkezdtem dolgozni, és valahogy kifolyt az idő, az energia és a sok feladat mögött minden. De azért érdemes elkezdni. Meglátjuk.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik ez a lista, de azért vannak kategóriák, amikre egy nap nem lesz elég. (pl. a digitális fotók, ajjajjj...) Belevágok, de szerintem kicsit megvariálom a sorrendet. Köszi, hogy megosztottad a listát. Hajrá neked is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is ide jutottam. Már többször megcsináltam. Nekem vannak kategóriák, amik ki is esnek, pl. a sminkes részleg, bár 3 db körömlakkom van. :) Az lesz a leggyorsabb napom. :)A ruhákkal viszont küzdök. Ha csak a magaméről lenne szó, akkor azzal mindig kész vagyok, de a többi 4 fő... :)

      Törlés