2021. november 5., péntek

Sorozatajánló - Feketelista - 9. évad

Az egyik régebbi Hálás vagyok bejegyzésemben említettem, hogy elkezdődött a Feketelista (Blacklist) 9. évada. Nem tagadom, hogy függő vagyok, szerintem az egyik legjobb sorozat, amit az utóbbi időben készítettek, és néztem, még akkor is, ha már nem az igazi hangulata, és az érzése sem, mint amikor elkezdődött. Mint minden sorozatnak, általában az 1. évad a legjobb, és ez itt is jellemző. 

Tudom, már írtam erről a sorozatról, és valószínűleg még fogok is. Bár nem tudom, hogy meddig fogják nyújtani, mert bár a női főszereplő nincs jelen már (a 9. évadot nem vállalta) azért a fő kedvenceim ott vannak. Én személy szerint nem is bánom, már a végére eléggé irritált a nő, de azért örültem volna, (a romantikus énem igen), hogyha Ressler ügynökkel összejön. De ez van.

Így kezdődött:

Aztán jött egy kis váltás, ki elment, ki meghalt (mármint a sorozatban), és van, aki igazából is. Őket nagyon sajnálom, mert Clark Middleton az egyik legjobb szereplője, és színfoltja volt a sorozatnak. Nagyon szerettem, ahogy húzza Raymondot, pedig vele nem igazán lehet "packázni". De egy elég súlyos betegséget kapott el, (ami nem a Covid!), és belehalt. :(

És már a múltkor említettem azt is, hogy Diego Klattenhoffnak - szerintem - jót tett a változás. Nekem így tetszik, én szeretem a szakállas pasikat, meg hogy kicsit vörös, azt is. Mert a vörös színészek közül sok kedvencem van. ITT, egyszer írtam is róluk.


Nos, mindenesetre várom a folytatást. És bár menet közben (amikor vasalok vagy főzök) nézek más sorozatokat, ehhez szívesen visszatérek. 

(A másik a Veronica Mars, de arról is írtam már sokszor. Most ezt kicsit hanyagolom, de nem olyan régen eszembe jutott, lehet, hogy újra belefogok. )

Nem akarom ismételni magamat, de kicsit (igazából nagyon) hajlamos vagyok az ilyesmire. A többiről meg majd beszámolok. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése