2021. november 29., hétfő

Hálás vagyok # 68.

Az elmúlt hét nagyon jó volt. Hétfőtől csütörtökig itthon voltam, és annyira jó volt. Nem hallgattam híreket, nem olvastam el semmit. Szinte kikapcsoltam az elérhetőségeimet is. Minimális szinten használtam csak, és nagyon jó volt. Takarítottam és filmeket néztem. Szerintem ha csak ezt írnám le a hétre, már ez is csúcs lenne!

💙 Előkerült a hosszú téli kabátom. A derekam már nem is fázik.
💙 Néztem, ahogy a gyerekeim együtt mentek iskolába. Annyira meghatódtam.
💙 Ray, ahogy horkol és álmodik 
💙 4 napig itthon voltam. Anya-napon. Kivettem a még megmaradt napokat, és takarítottam, pakoltam, jó volt.
💙Régebben készült fotókat nézegetni a gyerekeimről.
💙 Anyósom zöldbab-főzeléket küldött nekem. Annyira cuki volt. 
💙 Nimród és Ray 
💙 Rendet csináltam a fürdőszobában. Még nincs kész, de alakul.
💙 Annyira jó volt 2 napig csendben és egyedül lenni itthon. Legalábbis délelőttig. :)
💙 Korán feküdni és korán kelni.
💙 Készülni a vendégségre.
💙 Katával elmentünk vásárolni. Mégiscsak a névnapja volt. 💙 Emiatt elfelejtettem elmenni festeni. :( Mindent nem lehet.
💙 Megnéztem valami idióta, vicces, romantikus filmet. Sokat nevettem rajta, de azért a valóságtól távol áll. Bár sohasem tudhatod, hogy egy-egy kapcsolatban milyen érdekes, néha különleges történet lapul meg.Az én stílusomnak nagyon alpári, de azt viszont meg kellett állapítani Luke Bracey igazán helyes volt benne. De a többiek... :(
💙 Luke Braceyt igazából nem tudtam hova tenni, de azt tudtam, hogy már láttam valami filmben. Nem tagadom, mindig is film-rajongó voltam, bár egy időben visszavettem belőle, de most újra rákaptam. Lehet, hogy függőség, ha az, vállalom. Aztán rákerestem, hogy miért ismerős, és rájöttem, hogy az új Holtpontban láttam. Viszont az meg tény, hogy a régebbi (Keanu Reevessel és Patrick Swayzevel) sokkal jobban tetszett. Az új sokkal pörgősebb, gyorsabb, extrémebb, nekem túl sok volt.
:( Annyit főztem pénteken, mert úgy volt, hogy hétvégén jönnek a barátok, hogy rengeteget. De sajnos elmaradt, mert az egyik család Covidos lett, a másikban nem érezték jól magukat, és nálunk is megbetegedett Férj! Nem tudom hogy esszük meg...
💙 
💙 Vettem a Lidlben bugyikat és pólókat, meg a gyerekeknek meleg, karácsonyos zoknikat. Nagyon örültek neki. :) 
:( Férj kicsit megbetegedett, és úgy sajnáltam, mert tudjátok, milyen a férfi, ha beteg. :) Ő ahogy szokta mondani, az életéért küzd. De most nem volt ilyen a helyzet. Bátran viselkedett.
💙 Kisfiammal aludni.
💙Rengeteg romantikus filmet néztem meg. Annyira jó volt. 4 napra kikapcsoltam a Facebookot (csak minimál szinten működött), nem olvastam híreket, helyette viszont folyamatosan ZS-kategóriás romantikus filmeket néztem. "Imádom" a romantikus filmeket. Bár egy-kettő szörnyű volt. A legjobban azt utálom, amikor romantikus vígjátékot csinálnak. Az mindig rossz.
💙Neveletlen hercegnő 1-2. Rájöttem, hogy mennyire szeretem Julie Andrewst.


 

2 megjegyzés:

  1. Úgy szeretem, hogy mindent szívvel-lélekkel csinálsz, még a pihenést is. Én nem tudok laza lenni a pihenésben, pláne amióta dolgozom. Egy-egy szabad napomat telezsúfolom mindenféle tennivalóval, ha meg nem így teszek, akkor nyomaszt, hogy itt lett volna a lehetőség pl. ablakot mosni vagy hasonlók. Pedig neked van igazad, nem felesleges a megállás, feltöltődés. Igyekszem fejlődni ebben, csak nem megy könnyen, nagyon tudatosnak kell lenni hozzá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régebben én is így voltam. De tavaly ezt megtanultam elengedni. Meg aztán úgy gondolom, hogy muszáj az embernek néha lazának lennie. Mondjuk nekem sokat segít Férj is ebben. A lazaság tanulásában, meg abba, hogy meg lehet állni. Mert amúgy is egy örök körforgás az egész.

      Törlés