2022. január 2., vasárnap

A nap kérdése # 13.

Gondoltam, idén is folytatom ezt a sorozatomat, mert miért ne? Összegyűjtöttem jó sok kérdést, és nem tudom, hogy mikor melyiket húzom ki, de én magam is nagyon élvezem. Hálás vagyok, és köszönöm, hogy válaszoltok egy-egy kérdésre! Nagy ölelés nektek továbbra is!

Jó vagy rossz napod volt ma?

Elég vegyesek az érzéseim. Ma van az év első vasárnapja, és holnap kezdődik az iskola. Nélkülem. Kicsit nehéz a szívem, de közben meg van bennem egyfajta megkönnyebbülés. Talán egyszer majd írok a döntésemről, de nem az első napon gondoltam. Lehet ezzel egyet nem érteni, lehet vitázni a helyzettel, de én nem teszem. Jelenleg az én helyzetem és döntésem hátterében - tudniillik, hogy nem oltattam be magam - egy döntés áll, amihez most még tartom magam, és amíg lehetőségem van rá, addig így is teszek. 

Azt nem tudom, hogy alakul majd az életem, hiszen fejest ugrottam az ismeretlenbe, és kicsit izgulok is miatta, de most kevésbé, mint valaha. 

Én igyekszem, és törekszem arra, hogy minden napom jó legyen. Szerintem ez döntés kérdése. Van, hogy nem sikerül, de akkor is úgy megyek az évnek, hogy INNEN SZÉP NYERNI!

Ezzel, a számomra kedves igével kívánom, hogy ne csak a nap legyen jó, hanem a hét, a hónap és az év is!

És nektek?

2 megjegyzés:

  1. :( én próbálom nem ítélgetni jónak vagy rossznak a napjaimat. Nálam inkább az a kérdés, hogy valami unalmas vagy izgalmas?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ettől lesz jó, vagy rossz az a nap?
      De igazából igazad van, én sem. Mert igyekszem a legjobbat kihozni minden napból. :)

      Törlés