2017. január 4., szerda

Könyvajánló


Elolvastam a 73. zsoltárt.  Nagyon szeretem a zsoltárokat, és idén az 5. osztályban ez a téma, így mostanság sokat olvasgatom őket. És eszembe jutott az utolsó verse, ami fiatal koromban olyan sokat jelentett nekem.: 
"Isten közelsége oly igen jó nékem."(73,28)
Tényleg jó érzés az, amikor érezheti az ember az Úr szeretetét.
 
Igazából mostanában kevés időm volt olvasni. Tényleg nincs időm rá, és tavaly sem volt. De most újra ráakadtam egy régi könyvre, amit egykoron elolvastam, sőt úgy olvastuk Férjjel, amikor hazafelé útra mentünk. Még nem voltak gyerekeink, vagy csak Zsófia és ő több órát szunyókált az autóban. Én pedig felolvastam Férjnek az úton.
A könyvet szeretettel ajánlom mindenkinek, aki hisz a házasságban, és hogy a családi élet, a gyereknevelés lehet izgalmas és kalandos, különleges és remek.
Nem hiszek abban, hogy a házasság egy elavult dolog, de hiszek abban, hogy minden megjavítható.

Ez a könyv azért különleges, mert levelezésből áll. Én nagyon szerettem levelezni fiatal koromban, és ebben a könyvben levelezések folynak. Emberek írnak Nancynak problémáikról, küzdelmeikről, kérdéseikről. Én minden egyes sorát élvezettem olvastam, így szeretettel ajánlom nektek.
Megrendelhető itt.

  „Kedves ​​Nancy! Kislánykorom óta mindig is az volt a leghőbb vágyam, hogy találkozzak egy nagyszerű fiúval, férjhez menjek, anya legyek, és tökéletes házasságban éljek. De a házasságom borzalmas. Állandóan csak marakodunk. Nem tudom, mit tegyek. Úgy tűnik, egyszerűen nem tudunk szeretetet mutatni egymás felé. Többnyire ki sem állhatjuk egymást… A házasságról és a boldogságról alkotott elképzeléseim valószerűtlenek lennének?” 

A fenti levél csak egyike annak a sok ezernek, amelyet Nancy Van Pelt kapott az elmúlt 25 év során. Nancy tanácsadóként tevékenykedik, és a családi életről írt könyveket. A valódi drámákat feltáró levelek érzékeltetik, micsoda feszültségekkel és mennyi traumával kell szembesülnünk napjaink felfordult világában. A levélírók között vannak átlagemberek és közismert személyiségek, akik szeretet nélküli házasságokról, szexuális problémákról, konfliktusokról, bántalmazásról, pornográfiáról, találkákról, elszökött gyermekek, okozta kétségbeesésről, válásról, magányról, adósságcsapdáról és még sok minden másról beszélnek. A könyv felnőtt olvasók számára készült. A levelek nyíltan beszélnek a szexualitásról, ezért fiatalabbaknak nem ajánlható az olvasásuk.




 De higgyétek el, érdemes elolvasni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése