2019. szeptember 6., péntek

Filmajánló - Hat nap, hét éjszaka

Ha még nem mondtam volna, nagy Harrison Ford rajongó vagyok. (Itt most egy csomó szívecske következik.) Évek, évtizedek óta.
Történt ez akkor, amikor a 90-es években elmentem moziba a Jedi visszatérre, és ott megláttam, mint Han Solót, és tudtam, hogy végem. Ő azóta az én kedvenc színészem. Az első számú.
Tehát ez azt jelenti, hogy benne van a 20 legjobban! Ez nem is kérdés.
Szerintem még most, 70 felett is nagyon jól néz ki, és egyébként meg szexi.

Hat nap hét éjszaka egy olyan film, amit érdemes megnézni, ha az ember jót akar szórakozni. Mi annyira szeretjük, hogy a mai napig is szoktunk Férjjel idézni egymásnak belőle. Nagyon vicces.




Mihez kezd két egymásnak ellenszenves férfi és nő, ha egy repülőgép baleset miatt egy lakatlan szigeten kötnek ki és egymásra vannak utalva? Quinn (Harrison Ford) a pilóta mellékesként a Tahiti térségben utaztatja azokat, akik meg tudják fizetni, hogy egyik szigetről a másikra repüljenek.
Ilyen nő Robin (Anne Heche), aki egy jól menő magazinnál dolgozik és vőlegényével elutazik kettesben romantikázni. Ám szabadság közben is hívja a munka, és eközben baleset történik.
Quinn és Robin nem is lehetne egymástól különbözőbb, ám miután lezuhan a gépük egy szigeten át kell értékelniük azokat a dolgokat, amiket a kapcsolatokról és önmagukról megtanultak.
Óh, és még kalózokkal is meg kell küzdeniük az idilli környezetben, ha ez nem lenne még elég a kettőjük között tomboló feszültség mellett.
 "Öregek vagyunk, de jól bírjuk!"

 Nézzétek meg, és nevessetek nagyot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése