2019. szeptember 23., hétfő

Veronica Mars 4. évad - Függő vagyok!!!!

Mondhatjátok, hogy túl sok időm van sorozatokat nézni... Hát, bevallom, amióta elkezdődött az iskola, és én egyedül vagyok itthon több időm jut minden másra. Így főzés közben és vasalás mellett szoktam nézni őket, de persze azokat, amelyek nincsenek leszinkronizálva, nem tudom. Ahhoz figyelnem kell, és azt esténként szoktam. Amikor már mindenki elment aludni, én bizony adok magamnak egy kis énidőt. Nekem ez a pihenés. És szeretem, ráadásul kicsit az angol tudásomat is edzem, ami elég hiányos és gyatra. :)

SZÓVAL... Megnéztem...!!!!!
Április óta halogatom, húztam, halasztottam, pedig nagyon vártam.
Ha nagyon vártam, akkor miért halasztottam? - kérdezheted, és ez jó kérdés is. Itt írtam róla. Volt egy kis gyászidőszakom...
Tudjátok, már sokszor mondtam, hogy kissé fanatikusan rajongok egy sorozatért (igen, 40+ vagyok, és még mindig, de vállalom), mert egy nagyon tetszik. Későn találtam rá, és rájöttem, hogy Rob Thomas, aki írója a sorozatnak, valamit nagyon tud. Már tavaly novemberben írtam nektek arról, hogy forgatják a folytatást.

Aztán, mint lelkes rajongó alig vártam a folytatást. A filmet is, amit bár nagyon szeretek, de nem lett a kedvencem. De sokszor láttam már. :) A sorozatok (1-2.évad nagyon) jobbak voltak, és ez, a 4. évad is, bár voltak ezzel is problémáim. Pl. sokkal trágárabbra sikerült, mint amit egyébként a sorozat szokott hozni, és kicsit úgy éreztem, hogy a 30-as Veronica nem igazán tud felnőni, ami Logannek (aki mindig is a problémásabb volt) sikerült. Kicsit noir-osabb lett, ami nem biztos, hogy jót  tett a sorozatnak, hiányzott belőle az a játékosság, ami mindig is benne volt, de azért maradok FAN. :)

Persze, lógtam a neten és olvasgattam a hozzászólásokat (az én gyenge angolommal), és akik látták, hamar lelőtték a poént, elmondták, hogy mi lesz a vége... És mivel tudtam, NEM AKARTAM megnézni. Hogy Logant veszíteni, amikor HÚÚÚÚÚ, DE JÓ PASI!, meg a sorozat lelke...
Megjegyzés: Lelkesedni fogok Jason Dohringról, bocsi! Sokszor! Mert bár nem egy Oscar-díjas színész, attól én még kedvelem. :)

Az az igazság, hogy amikor elkezdtem nézni a sorozatot, még minden szereplő gyerek volt benne. Nem csoda, hiszen középiskolásokról szólt, de az az igazi jófajta! Vannak ám nagyon nyálas és csöpögős tinisorozatok, azokra egy percet sem szánnék az időmből. De erre... Amikor megnéztem, TUDTAM, hogy a kedvencem lesz. És az is, hogy LOGAN lesz a kedvencem. Pedig az elején nem szántak nagy szerepet neki, csak egy amolyan "seggfej" lett volna a sok közül, akivel Veronica konfliktusba keveredik, de állítólag olyan jól működött köztük a kémia, és a forgatáson is jól tudtak együtt dolgozni, hogy Rob Thomas úgy döntött, összehozza őket. És milyen jól tette!
Na szóval Logan egy igazi rosszfiú, de aki egyébként nagyon hűha! (Biztosan gondoljátok, hűha! egy 3 gyerekes anya és boldog házas ember, meg ráadásul keresztény... milyen dolog már ez, de ez van, és én vállalom! Férj is nagyon jót szórakozik rajtam!)
akkor
most
Hűha!  Hát igen... De nem ez az igazi ok... (Magasan a 20-as lista elején van!)
Férjem nagyon jót szokott rajtam szórakozni, mert tudja, hogy én amolyan minden iránti lelkesedésben maximumon vagyok (nem aprózok el semmit), és ha lelkesedem valaki vagy valami iránt, azt hagyni kell. Mondjuk az igazság az, hogy én leginkább a könyvekkel és a filmekkel vagyok így. Imádom az én Férjemben, hogy ezt olyan jól kezeli. Sok mindent jól kezel, és ezért is imádom. :)

Mindenesetre most, hogy volt egy kis időm, és a 4. évad csak 8 részes, úgy gondoltam, hogy nekiülök, rászánom  magam, mert eddig csak mondogattam magamnak, és bátorítottam magamat, mert tudtam, hogy az utolsó rész utolsó 10 perce lesz fájdalmas, de kíváncsi voltam a sorozatra, és nem bántam meg. Jó volt. De persze most is vannak bennem vegyes érzelmek...
Kristen Bellt is nagyon szeretem, egyik kedvenc színésznőm. 

Maga a sorozat kicsit sötétebb lett, mint szokott lenni, és kicsit erősebb is lett itt-ott. De jól sikerült. Egy-két szereplőt hiányoltam belőle, meg néhányan keveset voltak benne, kevesebbet, mint kellett volna, de tudjátok, mi rajongók ezt a sorozatot LOgan és VEronica miatt szeretjük. (Olvasd össze a vastag részeket, ugye, hogy ugye?)
 
Olvastam amerikai oldalakon, vagy rajongó oldalakon, hogy szeretnék visszakapni Logant. Hát persze, hogy szeretnénk! Képzeljétek csak, a Facebookon még egy csoportot is létrehoztak: 

Veronica Mars- We Want Logan Back! - címmel.:)

Nagyon vicces. Vagyunk néhányan fanatikusok! 
Írtak Rob Thomasnak, azaz petíciót nyújtottak be, hogy hozza vissza, és 10.000 aláírást akarnak összegyűjteni. Kb. 8200-nál tartanak :) Szóval, ha TE is támogatnád, hogy az én kedvenc Pasim (nyugi, Férj tud róla :) ) visszatérjen, akkor itt szavazhatsz!!! 

Az én Férjem egy fantasztikus ember. Imádom őt. Annyira jól viseli az ilyen gyerekes dolgaimat. Tényleg nagyon cuki. Ismer jól, tudja, hogy én egy lelkes és lelkesedő ember vagyok, aki nem csinál és nem érez semmit félgőzzel. És ha valamit szeretek, akkor azt nagyon szeretem. Vele is így van ez, nagyon szeretem, lelkesedem érte! :)
Ha őszinte akarok lenni, akkor ez az egyetlen olyan sorozat, ami tényleg függővé tett, és amit sokszor képes vagyok megnézni és várom, újra és újra, hogy megtörténjenek az események. 
Csak hogy kedvet csináljak hozzá, itt találhatjátok az 1. évad 1. részét. (az első percek vannak csak angolul, utána szinkronos)

Kíváncsi leszek, hogy a rajongók át tudják-e vinni a tervüket. Mármint, hogy visszakapjuk-e Logant a következő évadra, már ha lesz ilyen. De tudjátok, el tudom képzelni. 2014-ben, amikor a filmet készítették, a rajongók adtak rá pénzt, hogy megcsinálják? Szóval, léteznek még tőlem is fanatikusabbak. :)

Mindenesetre most kicsit szomorú vagyok a vége miatt, mert olyan befejezetlen érzésem van. Mintha ennek a két fiatalnak nem járna a boldogság,vagy valami... Remélem, hogy Rob Thomas is meggondolja magát!
Én azért maradok továbbra is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése