2020. április 17., péntek

Stressz ellen: Nyuszifül

Ma nagyon elfáradtam. Sok volt a tanulás és a tanulnivaló, és még maradt is, közben valahol az éterben (értsd: a házban) eltűnt egy angol könyv, amit kerestünk egy ideig, amiből lett is kis kiborulás. A legkisebb nehezen áll neki a tanulásnak, vele sokat kell küzdeni, a többiek persze meg haladnának, csinálják is, de néha összegyűlik. 
Ráadásul péntek van, ilyenkor szeretek elkészülni időben szombatra, de most ez is eltolódott. 
Maradt egy csomó házimunka és feladat vasárnapra, de ez van.
Szóval, stresszes voltam egy kicsit, úgyhogy bevetettem az egyik legjobb szert ellene: NYUSZIFÜL.
Nagy rajongója vagyok ennek a növénynek. Megnyugtató hatású, és olyan kedves növény.  Ha elmegyek a ház előtt, mindig megsimogatom. Ma tudatosan mentem ki az útra, a házunk elé, mert szükségem volt egy kis simogatásra.
Úgyhogy esetleg mondhatnám, hogy a mai Karantén Kihívás (nevezhetjük ennek, nem igaz) az legyen, hogy ha van otthon, vagy a közeledben ilyen növény, menj ki, és simogasd meg. Ha nincs, akkor kérjék valakitől tövet, ültesd el és simogasd. 
Panelben lakóknál nem tudom, hogy balkonládában megmarad-e (egy próbát mindenképpen megér), de nagyon ajánlom. :) Nyugtató hatása van.
Nyuszink nincs, de Nyuszifülünk van.

3 megjegyzés:

  1. Ez a virág nekem is tetszik de eddig még nem tudtam szert tenni rá. Mellettünk lévő bérház előtt van már egyszer késztetést éreztem hogy szakítsak belőle:)Végül meglett a könyv?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha vége a nehéz időszaknak, szívesen küldök belőle tövet, mert csak el kell ültetni, és terjed. :)
      Hát persze, hogy meg. A nagy rendben - a lányom szobájában. :) Minden megvan, csak keresni kell!

      Törlés
    2. Megköszönném, majd ha vége minden felfordulásnak:) Ha szerzek addig azt jelzem majd neked.

      Törlés