2023. október 30., hétfő

#192. Film - A nagy Ők

Még a műtétem előtt, vagy arra várva volt időm. Igyekeztem többet olvasni, és filmeket nézni. Olyanokat, amiket már egy ideje terveztem, vagy amiket csak úgy megtaláltam. Szeretek ajánlásokra is megnézni egy-egy filmet, és már nem tudom hol és kinek a blogjában, de valaki ajánlotta, hogy nézzük meg. Gondoltam, rászánok egy kis időt, de nem bántam meg. 

Mostanában nagyon felkapták Simu Liut, aki játszott Marvel filmben, és benne volt a Barbie filmben is. Ez utóbbiban egyébként ő volt a kedvenc Kenem. :) Luke Bracey-ról is írtam már itt. 

Én alapvetően egy nagyon romantikus típus vagyok. Hiszek a szerelemben. Az egyetlenben is talán, bár úgy gondolom, hogy van esély arra, hogy az ember többször legyen szerelmes, csak máshogy.

Ám ez a film egy elgondolkodtató dráma. Nagyon érdekes volt. Nem igazán tudom megfogalmazni, hogy mit éreztem, amíg néztem, csak azt tudtam, hogy ez egy elég nehéz helyzet. Jól dönteni. Meg hogy az ember mennyit tud változni évek alatt, hatások és érzések tekintetében. Érdekes film. Ajánlom. 

ITT megnézhető 

Történet

Férje, Jesse helikopter balesetben való eltűnését követően, Emma hazaköltözik Massachusettsbe, hogy összeszedje magát a tragédia után. Négy évvel később összetalálkozik gyerekkori legjobb barátjával, Sammel, akivel ezután elválaszthatatlanok lesznek. Azonban éppen csak eljegyzik egymást, amikor Emma egy váratlan telefonhívást kap, mely során közlik vele, hogy Jesse él. A nem várt fordulat élete legkeményebb döntése elé állítja a lányt: választania kell két igaz szerelme közül. 

Nem írok inkább semmit, csak ajánlom, hogy nézzétek meg. 

Fantasztikus!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése