2023. október 20., péntek

185. Mission Impossible 4.

 Egy újabb M:I rész. Ebben sem csalódtunk. De én azért szerettem, mert ott volt bene az én kedvenc színészem, Jeremy Renner. Már érte, és miatta is megnéztem ezt a részt. :)


2011 - Mission: Impossible - Fantom protokoll

A negyedik részt a rajzfilmek világából érkező Brad Bird (A hihetetlen család) készítette, aki rögtön egy budapesti gyilkossággal indít, majd Ethan Hunt egy orosz börtönben puhatolózik a Kobalt nevű titokzatos gonosztevő után, aki nem más, mint Michael Nyqvist A tetovált lányból. Aztán felrobban (de csak félig) a Kreml, és eljutunk Dubajba, ahol Tom Cruise megmássza a világ legmagasabb épületét, a Burj Khalifát – és innen repül le a szépséges Léa Seydoux -, majd a széria legjobb üldözését hajtja végre egy homokviharban, ami elképesztően jól sikerült.  

 

 Történet:

Terrorakció elkövetésével és összeesküvéssel vádolják Ethan Hunt ügynököt és csapatát. Az elnök életbe lépteti a Fantom-protokolt, aminek következtében mindnyájan törvényen kívüliekké válnak. Hunt azonban nem adja fel olyan könnyen a dolgot. Tény és való, hogy senkiben sem bízhat. Ráadásul pénz és mindenféle támogatás nélkül kénytelen kitalálni, hogyan moshatná tisztára a maga és az ügynökség nevét. Versenyt fut az idővel, hogy tisztázza magukat, ugyanakkor meg kell állítania a terroristákat is, akik újabb merényletre készülnek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése