2023. október 29., vasárnap

#191. - A Magyar Operett Napja Székesfehérváron

Október 24. a Magyar Operett Napja. Kálmán Imre születésnapjára esik, ami érthető. És én nagy rajongója vagyok ennek a műfajnak. Gyermekkoromban kezdődött, és az anyukám miatt alakult így, akivel szinte minden operettet meghallgattunk és megnéztünk, és én szinte mindent megtanultam. Ezen nőttem fel. Meg a Jó ebédhez szól a nótán - apukám jóvoltából, de az valahogy nem lett a kedvencem.


A székesfehérvári Vörösmarty Színház egyik színésze, Keller János, akit nagyon kedvelek egyébként szívügyének tekinti ezt a műfajt. Elmondása szerint, még játszott Rátonyi Róberttel, és nagyon szeretné, ha ez a műfaj megmaradna az emberekben. Így a színház színészei énekeltek, és én annyira örültem, hogy hallhattam. Az esemény fellépői: Keller János, Kiss Diána Magdolna és Váradi Eszter Sára voltak. 

Férj annyira cuki volt. Mert tudja, hogy szeretem, és tudta, hogy éppen rossz passzban voltam, vagyok. Mondta, hogy menjek csak be, lazuljak egy kicsit. Tényleg jó volt. De a legviccesebb és legszórakoztatóbb hogy a jelenlévő korosztály többsége 60 vagy jóval afeletti volt, de pont úgy viselkedtek, mint a fiatalok a rock koncerten.



 Hamarosan újra láthatom őt egy jó kis színdarabban. Már nagyon várom!

Fantasztikus!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése