2023. október 13., péntek

#179. Film - Mission Impossible 3.

  A 3. rész aranyos volt. Akciódús, és még romantikus szálak is megjelentek benne. Tom Cruise nem egy hősszerelmes típus, az biztos. Jobban áll neki az akció, vagy a drámai szerep (pl. Collateral), de azért próbálkoztak. Mondjuk ez már jobban tetszett, mint az előző rész, és Tom hosszú haja is eltűnt. De hogy ez a pasi mindig fut. :)

 2006-ITT NÉZTEM MEG

A harmadik rész rendezője az ekkor még csak ígéretes tehetségként elkönyvelt J.J. Abrams volt, aki behozta az azóta is velünk lévő számítógépes zseni Benji Dunn (Simon Pegg) karakterét. A veszélyt ezúttal egy rejtélyes fegyverkereskedő jelenti, aki nem csak a világot fenyegeti, hanem Hunt frissen eljegyzett, elragadóan bájos menyasszonyát (Michelle Monaghan). A széria egyik legjobb epizódja persze a gonoszt játszó Philip Seymour Hoffman miatt olyan jó, de Billy Crudup személyében egy áruló is van az IMF szervezetén belül, sőt, Tom Cruise ebben a részben meghal, de aztán újraélesztik - de biztos eljátszottak a gondolattal, hogy mégsem.

 Bár a végére eléggé érdekelt, hogy mi is az a nyúlláb. :)

 

Tom Cruise alias Ethan Hunt, a szuperügynök és csapata harmadszor is visszatér a mozikba, hogy két szórakoztató órával ajándékozza meg a közönséget. A veszélyt ezúttal egy rejtélyes és rendkívül veszélyes gonosztevő jelenti, aki nem a világot fenyegeti elsősorban - hanem Hunt frissen eljegyzett, elragadóan bájos menyasszonyát. A küldetés tehát nem csak lehetetlen, de személyes is, a feltételek pedig jóval halálosabbak a megszokottnál. 

Tudjátok, ajánlom! Tom jó!
 
Fantasztikus!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése