2018. július 12., csütörtök

Sorozat - nem - ajánló: Jake 2.0

Nos, egy újabb sorozattal jövök... Ez nem volt hosszú, 1 évados.
Az az igazság, hogy nagy rajongója vagyok a kémes filmeknek. A James Bond és a Mission Impossible-filmeket nagyon szeretem, és azokat a típusú filmeket, amelyek nem elsősorban a lődözésről és rohangálásról szólnak, hanem leginkább a nyomozásokról. 
Ezért lett mostanában a kedvenc íróm Lee Child, aki a Jack Reacher-sorozatot kitalálta. Itt már írtam is róla.:) Annyira jók a könyvei, hogy nehéz  letenni. Kalandos, izgalmas és nyomozós.

Amikor találok egy ilyen típusú, vagy ilyen jellegű filmet, sorozatot, szívesen megnézem, mert remekül lehet elvasalgatni mellette, vagy - mivel mostanában sokat szkennelek, sok elmaradásom van a régi rajzaimmal, szóval, akkor lazításként rákattintok, és gondoltam szórakozok egyet.
Hát... 
Nem mondom, hogy a kedvenc sorozataim közé fog tartozni, még csak azt sem, hogy az egyszer nézhetőek közé. Jó lett volna a sztori, csak valahogy nem volt jó - számomra a szereplőgárda. 
Christopher Gorham nekem nem jött be, meg úgy alapvetően a csapat sem, kivéve Kyle ügynök szemeit :) (ő a másik fickó a képen). 

Tudom én, hogy mostanában menők ezek a szuperhősös cuccok, és én is bírom Thort, de ez valahogy ez nem jött be nekem. Nem hittem el erről a fickóról, hogy ő egy szuperkém, kicsit esetlen volt meg bizonyos idő után már idegesítő is. Kíváncsiságból megnéztem, de nem mondanám azt, hogy még egyszer nekiülnék, mint ahogy van néhány sorozat, ami szívesen nézek újra.

A történet:
Jake Foley az Amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal egyik laboratóriumában dolgozik számítógép-karbantartóként. Egyik nap egy ipari kémkedés miatt kitört lövöldözés közepén találja magát az egyik titkos laboratóriumban. Egy üvegcserép megsebzi a karját, és a titkos katonai kísérlet tárgya, a nanit, vérkeringésén keresztül beépül szervezetébe, s Jake ettől a perctől kezdve egy szuper katona képességeivel rendelkezik.És mindenféle kalandokba keveredik.

Szóval, ha ezt nem is, de a Lee Child-könyvsorozatot mindenképpen ajánlom! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése