2018. július 10., kedd

Tatabányai lazulás és cukkinipörkölt

Rengeteg cukkinit kaptunk ajándékba. Mi idén nem ültettünk. Nőtt ki néhány tökféle a kertben, tavalyról, de sajnos cukkini nem volt köztük, pedig az a kedvencem az összes közül. 
Mivel a gyerekek nyaralnak, ezalatt az idő alatt lehet olyan dolgokat főzni, amit ők nem, vagy kevésbé szeretnek. Tegnap Férjjel elmentünk Tatabányára, ahol ügyeket intéztünk, meg bevásároltunk a festéshez. Mivel megéheztünk, kerestünk egy helyet, ahol enni lehetett.
Mivel éhesek voltunk, rendeltünk is. 
Általában a húsevőknek valók ezek a helyek, mert a vegákkal nagyon nem tudnak mit kezdeni.Ezt találtuk:
Egy kellemes hangulatú, kedves kis étkezde, ami amerikai stílusban nyomul. Én nem vagyok annyira Amerika párti, de jó hangulata volt.

Férj hozta a formáját, a szokásos pizzáját rendelte :)

Én pedig vegaburgert kértem. Rántott sajttal adták, aminek nem örültem annyira. De adtak hozzá lilahagyma lekvárt és coleslaw salátát, ami viszont nagyon finom volt.
Ez az étlap hátulja. Az elejét nem fotóztam le, mert azon húsos burger volt, és ugye ez elvi kérdés... :)
Jó volt, de ma valami gyors étel kell. Olyan, ami gyorsan megvan, és feldobja a napot. Így használtam fel az ajándékba kapott cukkinit és a jól elrejtett (egyszer, majd nagyon jó lesz) színes tésztámat. Nagy kedvencem a szarvacska tészta, abból is a Gyermelyit szeretem. 
Elkészítettem a cukkinpörköltet a szokásos módon, azt is jó színesre: hagyma, piros húsú paprika, paradicsom alappal, és rá a kockára vágott cukkini.
Én nagyon szeretem a cukkinit!
Remélem, hogy nektek is fog ízleni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése