2017. március 10., péntek

Kihívás # Vegyél harisnyát!

Végre itt a tavasz, még akkor is, ha néha-néha esik és fúj, és hideg van, de valahol már benne van a levegőben. Nagyon szeretem ezt az időszakot, mert ilyenkor előkerül nálam a szoknya, amit én nagyon szeretek. Nagy szoknya-rajongó vagyok, általában ezt hordok, ha lehet, télen is. Viszont nagyon sok harisnyám megy tönkre..., nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nálam nagyon fogynak. Nálatok is?

Ezért nagyon örültem, amikor a Lidl-ben találtam néhány erősebb harisnyát, amit már nagyon kerestem. Ami nem téli már, hanem vastag, de a kettő között van...
Már kimostam, és hamarosan hordani fogom!!!
Szerintem a héten még találtok akcióban a Lidl-ben!

Sajnos időm arra, hogy ruhás boltba járjak, de a Lidlt egy jó boltnak tartom, itt szoktam vásárolni néha-néha magamnak ruhákat.

Tényleg szeretem a harisnyákat, és ha rajtam múlna, akkor csak abba járnék. Télen is sokat hordom, csak kevés a vastag szoknyám, amit jó lenne pótolni, de valahogy nincs energiám elmenni boltokba ruhákat próbálgatni. 
Vannak szép harisnyák, de én nem járok alkalmi helyekre, ezért mindig arra figyelek, hogy kényelmes legyen és vastag télen, tavasszal és ősszel meg jó erős (sok Denest szeretem). Ha rajtam múlna, nyáron is hordanám a harisnyát, mert sajnos vastagok a combjaim, és összeérnek. Igen, igen, sajnos a plusz kilók nem mennek olyan könnyen le... :(

Néhány, amelyik tetszik, vagy ilyesmi...
Képtalálat a következőre: „harisnyák”Kapcsolódó kép
Ez nagyon tetszik, mert macskás :)
Kapcsolódó kép
Ez meg Párizsos :)
Képtalálat a következőre: „harisnyák”
Ezek nekem túl színesek, de jól néznek ki.

Kapcsolódó kép
Az első és a második cuki, talán még fel is venném...

Szóval, itt a tavasz, menjetek és vegyetek ÚJ harisnyákat!
Lepjétek meg magatokat, biztos örülni fogtok neki!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése