2018. május 23., szerda

Dupla szülinap

Nálunk a május az a hónap, amikor majdnem egyszerre van mindenkinek mindene. Ilyenkor két születésnapot tartunk és egy névnapot. De tudjátok, a május amúgy is a sok minden más történik című hónap.
A szülinapok rendszeresen mamánál (anyósomnál) vannak megtartva. Ő az, aki tortát süt, és meglepi ezzel a gyerekeket. Én nem szoktam, helyette zsúrt szervezek a barátoknak. Ez később lesz, majd megosztom veletek, ha vége. :)

Kata, a mi cukorfalat leányunk. Hatalmas ajándék ő nekünk. Vicces, kedves, jó természete van. Vannak neki is rossz pillanatai, de melyikőnknek nincs.
Nagyon bírom a stílusát, a megfogalmazásait, a gondolatait, ahogy rájön és felfedez dolgokra. Nagyon segítőkész (ő a legjobban a gyerekek közül), és hatalmas humorérzéke van. Imádnivalóan cukorborsó.


 És hát persze itt van az én drága kis szerelmem. Igen, ő az. Nem is hívom másképpen. Ő az egyetlen fiam, így persze, hogy a mi kapcsolatunk ezen alapul.
Különleges egyénisége van. Néha nem értem és nem tudom követni, hogy mi megy a fejében, de valami hihetetlen matekos gondolkodása és logikája van. Sakkmániás a gyerek, nem kicsit.
Imádja a szabályokat. Főleg betartani, és odafigyel arra nagyon, hogy ki mikor mit mondott, és mindig igyekszik logikusan levezetni (nem lehet összekeverni), hogy minek mi az oka és következménye. Maga felé ezt még kicsit erősíteni kell, de azért benne van.


Boldog vagyok, hogy az anyukájuk lehetek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése