PAPRIKÁSKRUMPLI SZÓJAVIRSLIVEL
Én sokáig ezt használtam, ez az egyik legjobb virsli :) |
Hozzávalók: 1
kg krumpli, 1 fej hagyma, 1 teáskanál pirospaprika, 1 db paradicsom, 1
db zöldpaprika, köménymag, tengeri só, olaj, 3 db szójavirsli.
Elkészítése:
A hagymát és a paprikát apróra összevágjuk, megpirítjuk, belevetjük a pirospaprikát, picit felsütjük, hozzá adjuk a paradicsomot, ismét felsütjük, végül belerakjuk a hasábokra vágott krumplit.
Annyi vizet öntsünk rá, hogy épp ellepje, sózzuk, köménymaggal fűszerezzük.
Lassan főzzük, és többször kavarjuk meg, hogy a zöldségek jól szétmálljanak, hagy legyen jó zaftos tartalmas a leve.
Mikor megfőtt kavarjuk bele a karikára vágott szójavirslit. Azért a végén, mert főzni nem ajánlatos, mert szét mállik!
A hagymát és a paprikát apróra összevágjuk, megpirítjuk, belevetjük a pirospaprikát, picit felsütjük, hozzá adjuk a paradicsomot, ismét felsütjük, végül belerakjuk a hasábokra vágott krumplit.
Annyi vizet öntsünk rá, hogy épp ellepje, sózzuk, köménymaggal fűszerezzük.
Lassan főzzük, és többször kavarjuk meg, hogy a zöldségek jól szétmálljanak, hagy legyen jó zaftos tartalmas a leve.
Mikor megfőtt kavarjuk bele a karikára vágott szójavirslit. Azért a végén, mert főzni nem ajánlatos, mert szét mállik!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése