2019. március 8., péntek

Mi a helyzet a mosogatással?

Nőnap van.
Vagy nem?
Nem érzem én ennek a súlyát és fontosságát, nem is szeretem, és nem is ünneplem, bár Férj meg szokott lepni vagy ilyesmi.
De úgy érzem, hogy néha jobb lenne a RABSZOLGA titulus. Ti érzitek így?

Sokszor vannak nagy és filozofikus körkérdések nagycsaládos meg mindenféle oldalon, hogy kinek mi a kedvenc házimunkája, és ki mit nem szeret csinálni.
Általában a vasalás szokott veszíteni, ami számomra érthetetlen, mert nekem az egyik kedvenc itthoni elfoglaltságom. Nagyon szeretem a vasalás illatát, hogy szép, egyenes lesz a ruha, szeretem összehajtogatni is. Az egy más kérdés, hogy a gyerekeim ezután mit tesznek vele... :(


Én a mosogatást gyűlölöm. De tényleg és ténylegesen. Egész életembe ki lehetett volna zavarni a világból, amikor mosogatni kellett. Utáltam.
De amióta van mosogatógépem :), azóta jobb a viszonyunk. Még így sem teljesen, mert be kell pakolni és ki kell szedni, újra bepakolni, de már alakulunk... Meg aztán muszáj megcsinálni, nem igaz?

Neked mi a kedvenc házimunkád, és mi az, amit nem szeretsz?

2 megjegyzés:

  1. A mosogatást én sem szeretem. Amióta mosogatógépem van, elviselem. Mi a kedvenc házimunkám? Jó kérdés. Nem tudok dönteni. De a vasalás is köztük van, az biztos. :)

    VálaszTörlés