2019. március 7., csütörtök

Színes, mintás étkészlet...

Hát nem gyönyörű? Oda vagyok a különleges dolgokért. Nem szeretem a hagyományos, megszokott dolgokat. Ha lehet, én magam is kerülöm őket. 
Akik jönnek hozzánk, meglepődnek pl. hogy igazából nincs készletünk. Tányérból van, de az is vagy hiányos, vagy ilyesmi... Pohárból kb. két féle egyforma van, azoknak, akiknek ez fontos, mert ismerek ilyet. :) De mivel én bögremániás vagyok, és gyűjtöm a bögréket, aki eljön hozzánk, mindig választhat magának bögrét, hogy milyenből szeretne inni.
De az étkészlet az más. Találtam, és annyira magával ragadott, hogy most elhatároztam, hogy egyszer lesz ilyenem! Vagy valami hasonló!

Amikor fáradtabb vagyok az átlagnál, akkor keresgélek olyan dolgokat, amiket szeretek és amik tetszenek. :)
Én alapvetően nem szeretem a fehér dolgokat. Kimondottan idegesít, amikor fehér abrosz és fehér tányérok kerülnek elém. Szóval, amikor ilyeneket látok, örülök, hogy visszajönnek a színek és a formák a konyhában is. 
A húsos ételektől eltekintve... de most csak a terítést nézzétek!











A fonott dolgok pedig a ráadás az életemben. :)



képek az internetről :)

4 megjegyzés:

  1. Nekem az egyszívű mázasak tetszenek, ill az olívamintás tetszik, amit Korfun láttam. Na azt elfogadnám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)
      Még jó, mert így nem fogunk összevitatkozni, hogy melyik kié legyen. :)

      Törlés
  2. Nagyon szépek nekem is tetszenek ezek a színesek és a fonott dolgok is kedvenceim. A háztartásomban ennyi év alatt sokféle összegyűlt van ilyen is olyan is a bögrékről nem is beszélve ahány darab annyiféle:)

    VálaszTörlés