2019. október 26., szombat

Egészségnap Fehérvárcsurgón

A fehérvárcsurgói Vöröskereszt szervezett egy Egészség napot, ahol különféle vizsgálatok mellett (csontritkulás, hallásvizsgálat, bőrgyógyászat, dietetika stb.) volt lehetőség arra, hogy egészséges ételeket kóstoljanak a faluban. Mondhatnám azt, hogy erre ki alkalmasabb, mint az adventisták, akiknek fő célja és életcélja az, hogy az egészséges, a tudatos táplálkozást elvigye az emberek közé. 
Fontos számunkra (ezt mondhatom többes számban), hogy eljusson az emberek közé az a nézet, hogy a vegetáriánusok is képesek finom és tápláló ételeket enni, nem csak "zabízű" a szánk, ahogy sokan gondolják. Az volt a cél, hogy lássák, hogy egyszerű alapanyagokból is lehet finomságokat készíteni, és ízletes is. 

Ezt a képet készítettem, és bár lehet, hogy rossz oldalról, de majd osztok meg egyesével is képeket, és recepteket is. :) Valaki azt írta, mert a Facebookra is feltettem, hogy ez mind szénhidrát, de hiányolja a hüvelyeseket és a tofut. Volt ilyen, úgyhogy meg fogom osztani! Ez amolyan hangulati asztal volt csak. :

Férjjel mi vállaltuk, hogy 11-13.30-ig tartjuk a frontot. Neki jót tesz, mert kommunikálnia kell, (kicsit nehezen nyit emberek felé, és problémás számára a beszélgetés, de amióta én vagyok a felesége, sokat javult. :) ), én pedig kimondottan élvezem az ilyen alkalmakat. Sok emberrel beszélgettem, és a mindenkit, aki eljött megetettem. 
Azt vettem észre, hogy sokan tartózkodnak az új ízektől. Leginkább a férfiak, akik a megszokott hús-krumpli kombinációt szeretik. De én mindenkit rábeszéltem arra, hogy kóstolja meg, hiszen nem lehet véleményt mondani addig, amíg nem tudjuk, hogy mit nem szeretünk, nem igaz? 

Jó volt, én jól éreztem magam. 
Ahogy Férj mondani szokta: ELEMEMBEN VOLTAM! De így van ez velem, ha emberekkel kell beszélgetnem! Nagyon élvezem és nagyon szeretem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése