2020. május 25., hétfő

Filmajánló: Kémes hármas

Hétvégén, vasárnap, vasalás közben van időm (már amikor van) arra, hogy megnézzek egy-egy filmet. Mert általában több, mint 1 órát vasalok, néha 2-nél is többet, és bár szeretek vasalni, nagyon unatkoznék, ha közben nem történne valami más is. Én szeretem, ha egyszerre több szálon futnak az események, és egy darabig még tudok is figyelni.
Éppen ezért a vasalás és a főzés alatt figyelek arra, hogy valami könnyed, aranyos, vidám, kalandos filmet nézzek. (Egyszer valaki szóvá tette nekem, - teljesen jóindulatból, de tényleg - hogy miért nem előadásokat meg áhítatokat hallgatok. Mert hát az a keresztényi, és nem a filmnézés.
Való igaz, de csak akkor, ha én kétszínű lennék és nem őszinte, és azt akarnám bizonyítani, "HÚ, NÉZZETEK IDE, ÉN MICSODA KERESZTÉNY VAGYOK!", de nem akarom bizonyítani. Ha valaki azt gondolja rólam, hogy "Igen, ez a nő, ember máshogy gondolkodik, és engem érdekel a miért", nekem már az is elég. Gyűlölöm a képmutatást!
:)

Mindenesetre a múlt hétvégén is találtam egy filmet. Még sosem láttam, csak tudtam, hogy Tom Hardy egy most felkapott színész. Én nem tudtam ki ő, pedig eléggé jártas vagyok a filmvilágban (szerintem). Mindenesetre rákerestem a színészre, és kiderült, hogy igen sokoldalú, és állítólag tehetséges. De amely filmeket feldobott a net, azokat nem akartam megnézni. Így találtam rá erre:


 Tartalma: 
(2012-es film)

Frank és Tuck a földkerekség legveszedelmesebb CIA-ügynökei. A tökéletesen kiképzett titkos ügynökök elválaszthatatlan társak és barátok. Míg azonban Frank mágnesként vonzza a nőket, Tuck járatlan a romantikában. A kapcsolatuk veszélybe kerül, amikor tudtukon kívül egyazon napon mindketten ugyanabba a lányba, a szerelemben ügyetlen Laurenbe lesznek szerelmesek. A jó barátok, akik nemrég még ellenséges nemzeteket döntöttek romba, most egymás ellen fordítják utolérhetetlen leleményüket és a hipermodern kémkütyüket.



 ITT MEGNÉZHETŐ
Nagyon cuki kis romantikus, akció film. Semmi bonyolultság nincs benne, nem is kell halálra aggódnod amiatt, hogy a főhőssel, jelen esetben főhősökkel mi lesz, de hogy jókat szórakozhatsz, az biztos. Az is tény, hogy nem hagy túl maradandó nyomot, és amolyan egyszer nézhetős film, de legalább jót szórakozik az ember. Nekem egyébként Reese Witherspoon mindig a fodrászunkat juttatja az eszembe, mert nagyon hasonlítanak egymásra. A pasik közül - egyik sem - az én esetem. Ebben a történetben a választás kerül előtérbe, de én nem tudom... Nekem egyik sem az esetem.  De jó, hogy még nem is kell választanom. :) Ajánlom mindenkinek, könnyed szórakozásra.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése