2022. december 9., péntek

#10 Kadarkai Endre műsorokat nézni

 Nagy rajongója vagyok Kadarkai Endre műsorainak. Igazán szeretem, ahogy beszélget az emberekkel, ahogy kérdez, és ahogy érdeklődik irántuk. 

Fiatalként is szerettem a beszélgetős műsorokat. Mindig megnéztem Kepes András Desszertjét vagy Vámos Miklós Lehetetlenjét. Valahogy így alakult. Mindig is érdekeltek az emberek, és igen, az ismertebb emberek is. De sohasem úgy, ahogy a bulvár és média ír róla, hanem úgy, ahogy ők beszélnek magukról. Mert valahogy az valódibbnak tűnik. 

Az egyik kedvencem a Világtalálkozó volt, és sajnálom, hogy abba maradt. Érdekes volt, ahogy két különböző típusú és érdeklődésű ember egymásra talált, megvolt a közös nevező. Szerintem Kadarkai igazán jól csinálja, amit csinál. A Szavakon túlt is szeretem, amikor egy vendéget hív meg, és vele beszélget. 

Most a YouTubeon ott van a Játszó-Társak sorozat, ami a Vígszínházban dolgozó két embert hoz össze. Mivel beszélgetős műsor, szívesen nézem. Presszer Gábor és Wunderlich József két jó beszélgetőtárs volt.  

Továbbra is úgy gondolom, hogy Kadarkai ma a legjobb. Én nagyon szeretem nézni és hallgatni a műsorait. Szeretettel ajánlom!

Fantasztikus!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése